Hordós Söröző Budapest

10 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Szilveszter
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló

Hordós Söröző Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 386 városban járt márFelfedező - 2669 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29198 feltöltött kép
Átlagos 2016. szeptember 5.egyedül járt itt
A Hordós söröző-borozó átlagos kocsma a Corvin negyed vonáskörzetében az Üllői úton. Az italválaszték érdektelen, de engem ez annyira nem zavart, mivel volánnál ültem, az pedig fel sem merült bennem, hogy itt netán frissen préselt narancslevet kaphatnék (nyilván nem is tartottak), ami sokszor lekonkurálja az alkoholos italokat is nálam.
Hordós Söröző Budapest - BelsőHordós Söröző Budapest - EgyébHordós Söröző Budapest - BelsőHordós Söröző Budapest - Étel/italHordós Söröző Budapest - BelsőHordós Söröző Budapest - Külső kép
Még több kép (3 db) >>