Kiváló 2013. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. október 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Olasz fiatal csapatot vezetve tértem be a hangulatos étterem teraszára a várból lejövet. Rövidital, leves, főfogás, és bor került a gyomorba, mind kivétel nélkül kiváló minőségben. Soká tartott, míg végre a nagy kínálatból eldöntöttük, ki mit fogyaszt, amit harmadszori nekifutásra türelmesen jegyeztek is. A számla összegére sem lehetett panaszunk, hisz az elfogyasztott mennyiséghez képest korrektnek volt tartható. Biztosra veszem, olasz barátaink máskor is szívesen betérnének, remek este volt.
Több évtizedes múltra visszatekintő étterem a budai rakpartnál, kiemelt turista övezetben, a Batthyány tér közelségében. Ahogy neve is mutatja, illetve a berendezés is egyértelműen erre utal, ez egy halétterem, a tradicionális, régi vágású tekintetben. A berendezésről nekem a Mezőgazdasági Múzeum...
Az Isolabellából az őszi avarban gázolva szép budai lépcsőkön átsétáltunk ide, erre az emlékhelyre, ahol Cseh Tamás és Baksa-Sós László cserélték ki annak idején a gondolataikat... a Horgásztanya elsőrangú hely, nem tudom, annak idején milyen lehetet, nem emlékszem pontosan. De a pincérek mind...
Visszatérő vendégnek számítok az étteremben, sokszor megfordultam már itt, mert elégedett vagyok. Az egyik legjobb hely, ha halászlevet akarunk lenni. Az ételek túlnyomó többsége is halból készül. Különböző halakból lehet halászlét választani, akár csuporban, akár bográcsban, akár belsőséggel,...