Beérkezve az első pincér azt mondta, üljek bárhová (3 asztalnál ültek), majd amikor már éppen leültem volna az egyik asztalhoz, a másik pincér rámutatott egy másik asztalra, hogy oda üljek. Kisvártatva megkérdezte, hogy kérek-e étlapot (miután az 1. pincérnek mondtam, hogy ebédelni szeretnék), de amikor kérdeztem, hogy van-e menü, s ha igen, mi az, akkor az étlapot gyorsan el is vitte, így a menün kívüli kínálatot már nem volt alkalmam megnézni. A menü szóbeli tájékoztatás szerint húsleves sok zöldséggel és rakott krumpli. Ez teljesen jól hangzott számomra, így ezt kértem. (A 3. fogás talán elfogyott időközben, nem tudom, erről nem esett szó). A leves perceken belül meg is érkezett, egy nagy mélytányérnyi leves, csigatésztával, sárga- és fehérrépával, ennyi; hús vagy egyéb zöldségek nem voltak benne. A tészta és a zöldségek is kissé túl voltak főzve. A rakott krumpli szintén gyorsan érkezett, ez is elég nagy adag volt, ám leginkább burgonyából állt; főtt tojásból mindössze 2 karika volt benne, a füstölt kolbász pedig kicsit kemény és száraz volt. Az egész fogás, ezen belül is a krumplikarikák pedig nagyon sótlanok voltak. Bár éhesen érkeztem, de mégsem ettem meg az egészet, nem nagyon ízlett sajnos. Én szeretem a magyar konyhát, ezen belül az egyszerű ételeket is, ha azok jól vannak elkészítve. Úgy gondolom, hogy ezt a 2 fogást bármely gyakorlott háziasszony ennél finomabban készíti el. Árban olcsó volt, ez igaz (990 Ft, és még egy pohár szóda is járt a menühöz, bár ezt sem említették, csak kihozták az asztalhoz). Nekem összességében csalódást okozott a hely, bár a véleményem nyilván szubjektív.