Az ittjartam. hu jóvoltából 2 napot a Hotel Aquincumban tölthettünk el. A svédasztalos reggelit a szálloda éttermében fogyasztottuk el. Minden szempontból átlagon felüli kínálat és minőség várt bennünket. A teljes választékot esélyünk sem volt 2 reggel alatt végigenni.
A hidegtálakon 4-5 féle sajt, sonka, szalámi, friss zöldségek, többféle zöldsaláta és majonézes saláta, savanyúságok szerepeltek. A meleg ételek között lecsó, párolt zöldségek, bundás kenyér, rizs, röszti, sült paradicsom, 2 féle sült virsli és kolbász is megtalálható volt. A pékáruk és édes sütemények felhozatala is bőséges. A nyitott grillpultnál rendelés alapján készítették el az omlettet, rántottát kívánság szerinti hozzávalókkal. Többféle olívabogyó, szárított paradicsom is szerepelt a kínálatban. A gyümölcspulton befőttek, gyümölcssaláta és friss gyümölcsök (idény- és déligyümölcsök), többféle joghurttal. Külön biorészlegen kínáltak kifejezetten bio zölségleveket, gluténmentes pelyheket, cornflakes-t, müzlit. Kávéféleségeket automatából is lehetett venni, de a pincérek minden asztalhoz hoztak termoszban hideg vagy meleg tejjel. Reggelizni 6. 30 és 10 óra között lehetett. Szombaton reggel szinte minden asztalnál ültek, de ekkor megnyitották a hátsó termet, így mindenki kényelmesen elfért.