Hotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest

a 4604 budapesti étterem közül
Hely jellege
étterem, szálláshely étterme
Hotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest
Hotel Aquincum Ambrosia Étterme BudapestHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest
12 fotó

1 vendég értékelése alapján

3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Black Friday
Ensana Thermal Aqua Hévíz
45.765 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Ensana Thermal Hévíz

Hotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Kiváló 2016. március 19.a párjával járt itt
Az ittjartam. hu jóvoltából 2 napot a Hotel Aquincumban tölthettünk el. A svédasztalos reggelit a szálloda éttermében fogyasztottuk el. Minden szempontból átlagon felüli kínálat és minőség várt bennünket. A teljes választékot esélyünk sem volt 2 reggel alatt végigenni.
Hotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - BelsőHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - BelsőHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - BelsőHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Étel/italHotel Aquincum Ambrosia Étterme Budapest - Belső
Még több kép (9 db) >>