A belteret mexikói stílusban fazonírozták át, egy-két elemet, de mindenekelőtt a meghittséget megőrizve. Az étlapon a mexikói konyha jól ismert fogásai sorjáztak ottjártam idején, néhány nemzetközinek mondható étel mellett. Kínáltak többek között kókuszos pankómorzsával készült rákot, sajtkrémlevest, Cézár salátát, quessadilla-kat, burritokat, taco-kat, steakeket, burgereket, grillezett lazac-steaket édesburgonyapürével, ananász salsával, szezámos római levelekkel, ragacsos spare ribs-et, káposztasalátával, salsa roja-val, sült jalapeo-val, és sült burgonyával, kókusztejes panna cotta-t ananászos maracuja salsaval, valamint lime-os sajttortát eperrel és fahéjas keksszel. Elnézve az étlapot, a választék ma is ilyen. Az itallap dísze értelemszerűen az impozáns, 19 tételes tequila-választék, amihez hozzájön még 5 mezcal. Figyelemre méltó tételek teszik ki a rum- és gin-szortiment javát, de akad a whisky-k között is néhány jobb párlat. Budweisert és Kronenbourgot csapolnak, s tartanak többféle mexikói palackos sört. Ha valaki bort inna, a habzókkal együtt 11-féle, zömmel magyar nemes nedű között válogathat. A kiszolgálás kiváló. Velünk személyesen Karikó Dávid üzletvezető foglalkozott, aki született vendéglátó. Fáradhatatlanul, nem szűnő lelkesedéssel hozza az italokat, magyaráz, ha kell, segít a választásban, mindezt szívélyesen, udvariasan, szakértelemmel. Ha valahol a guacamole frissen készül és jó arányérzékkel, a paradicsommártás üde, a tortilla-féléket helyben sütik, ott érdemes odafigyelni a konyhára. Márpedig a Hugoban minderre odafigyelnek. A zöld korianderrel megszórt, jól fűszerezett csirkeszárnyak korrektek, élvezhetők, lehetnének cseppet szaftosabbak. A saját készítésű kéksajtmártás kiváló, kaptunk hozzá mártogatni répa- és zellerszárhasábokat. Eredeti mexikói chiliszószokat is hoztak, arra az esetre, ha nem találtuk volna elég csípősnek a fűszerezést, ezeket túl ecet-dominánsnak ítéltük. A nachos helyben készültnek tűnt, rá is kérdeztem, megtudtam, hogy arra az egyre nincs kapacitásuk, hanem egy mexikói termékekre specializálódott nagyker szállítja nekik. Minden esetre kifogástalan volt. A mellé adott mártások is ütötték a mércét. Ízletesnek bizonyult a chili con carne-s quesadilla is, akárcsak a tempurázott mahi mahival töltött taco. A konyha 4,5 pont, amit felfele kerekítek, az élmény 5 pont.