2024. június 4.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elvakarózgattam itt egy fél órát, hogy akkor most hányast is adjak, de aztán rájöttem, hogy nem lehetek igazságtalan, ez itt egy ötös, a cél megvalósult, nagyon finomat ettem, kedves kiszolgálással. Most mi a fenét akarhatnék még? Ezzel a hummuszbárral jó a tapasztalatom, ellentétben más helyekkel, például plázákban lévő hummuszbárokkal, itt jó volt régen is, most is.
A nagyon szimpatikus sráccal megbeszéltük, hogy mi az elképzelésem, bökdöstünk az étlapra, hogy ezt vagy ne ezt, na, ez biztos jó lesz nekem, és még finomabb is lesz, mint korábban volt. Marhahúsos főételben állapodtunk meg, hozzá saláta, burgonya, meg hát hummusz, kis lepénnyel, természetesen. Azonnal kaptam kérés nélkül egy pohárka forró mentás teát, azt szürcsölgettem, amíg elkészült. Hogy milyen hangulat volt ehhez? Hát, nem nagyon, ott ültem egyedül bent, mások kint ültek a zajos, forgalmas, poros Bartók Béla úton a járdán, az ő dolguk. Elkészült, kihozták, ilyen lett, mint látszik. Nagyon finom, minden íze harmonizált, bármi ehető így bármivel, teljesen meg voltam elégedve, mindent fel is faltam. Ennek ára ma 3690 forint, ennyit fizettem. Egy fillért sem bántam meg.