Hogy van-e valami fantázianeve az étkezdének, az nem derült ki, kiíráson/táblán nem szerepelt, számlát meg nem kaptam. Ki lehet ülni a sarokra a járdára is enni, vagy a benti részben is van pár viaszosvászonnal fedett asztalka. Az ételek a pultban várakoznak megfőzve, elvégre egy kifőzdében vagyunk. A 2 fogásos ebédmenü 1390 Ft, ami elég jó árnak tűnt. Igaz, az sem volt kiírva, hogy mi az aznapi ebéd. Az egyszemélyes személyzetet alkotó hölgy a pult mögött benyíló kis beugró konyhasarokban mosogatott, szájában égő cigivel (beltér! ), amikor odaértem. A gulyáslevest helyben megettem, az ehető volt, afféle menzás jellegű, hígabb, minimális hússal, nem pirospaprikás,inkább vizes jellegű, de elég kiadós és laktató mennyiség volt. A menü főétele tojásos nokedli volt, amit sajnos elvitelre kértem. Azért sajnos, mert ott helyben egyből kiderült volna a minőségi probléma. Konkrétan ehetetlen volt. Azt gyanítom, hogy a meleg/állás/nem megfelelő tárolás miatt a tojással lehetett valami gond, mert a galuska megfőtt állapotban nem olyan könnyen romlik. Minden esetre rossz mellékíze és fura szaga volt, szóval kukában végezte. A másik főétel, amit szintén elvitelre kértem, 1790 Ft-ért paradicsomos húsgombóc (2 db nagy gombóc) főtt krumplival. Ez nem volt rossz, ez is menzás hatású/színvonalú, de elég kiadós, a mártás édeskésre volt készítve, de ez ízlés kérdése. Helyben is csak műanyag elviteles tálból, műanyag evőeszközzel lehet enni, nincsenek "rendes" étkészletek. Így, hogy a 3 fogásból 1-et ki kellett dobni, a maradék 2 nem érte meg a több, mint 3000 Ft-ot. Összességében csalódást keltő, nem ajánlom. Csak készpénzzel lehetett fizetni, bankkártyával nem. Az étlapon magyaros ételek szerepeltek, bableves, pörkölt, tokány, de van hekk is (mivel én azt csak frissen sütve és biztos "forrásból" szeretem, így itt nem mertem volna bevállalni).