Egy ideje zárva tartott már a hely, vártam is, mi lesz itt ezután, majd 2023 őszén ez a kimondhatatlan nevű egység nyitott meg. A "hygge" egy dán szó, ráadásul az ipszilon tetején még két pötty is van, ilyen karaktert nem találtam a billentyűzeten. A hygge nagyjából azt a jelentést takarja, hogy szakítsunk időt a barátainkra, legyünk együtt olyan emberekkel, akikre fontosak számunkra, kapcsolódjunk ki, szakadjunk ki a napi mókuskerékből, lehetünk akár egyedül is, az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, és élvezzük az élet csendesebb örömeit. Az Arch & Beans Kávéműhely prémium kategóriás kávéját főzik, akik a saját kávézójukat és pörkölő műhelyüket az Astoriánál üzemeltetik. A mostani nyitva tartásuk szerint csütörtöktől vasárnapig tartanak nyitva, 12 órától este 10-ig. Meleg konyhát is visznek, így ebédelni, vacsorázni is lehet náluk, nemcsak kávézni. A napi ebédmenü 4500 Ft, ami a normál fogások áraihoz képest kedvező, de más ebédmenüs helyekhez egyáltalán nem. Pláne, hogy húsételt egyáltalán nem készítenek! A konyhájuk különlegessége ugyanis az, hogy semmilyen állati eredetű alapanyagot nem használnak, sőt, glutént sem. Szóval vegán ételeket találunk itt. Rövid, 1 oldalas bisztrós étlapjukon izgalmas fogásokat találni. 2 leves 2200-2600 Ft között, előételek 2200-3200 Ft között/ 3 féle, 4 főétel 3600-4400 Ft között, desszert 2400 Ft (1 féle). Többféle idényjellegű alapanyaggal dolgoznak, pl. gesztenyével, céklával, lila káposztával. A cappuccino 1000 Ft-ba került. Nekem egy kicsit vérszegény volt a hely, a kiszolgálás visszafogott, kicsit érdektelen. Csendes, nyugis hely. A bisztró egyes részein nincs térerő. A mosdó szép tiszta, és tisztasági eszközökkel felszerelt.