A hely "lelke" a sarokban látható, csempézett tetejű, IGEN feiratos fatüzelésű kemence, amely egy híres nápolyi pizzakemence készítőtől származik. Ez a kemence azért különleges, mert akár 450-480 fokra fel lehet fűteni, s ennek köszönhetően a pizza 90 másodperc (azaz mindössze másfél perc) alatt megsül. A pizzákat frissen készítik, viszont kis méretűek, talán 25 cm átmérőjű lehet (mert csak ekkora fér be a kemencébe), 1 egészből 4 szelet jön ki, amelyek ára 380-480-580 Ft-ba kerül a feltéttől függően. Elég kevés feltétet tettek a pizzákra, a szélei pedig üresek. Nemhogy egy szeletet, de egy egész pizzát simán meg bírnék enni belőle, mert a vékonyság, a kis átmérő és a kevés feltét miatt nem igazán laktató. Amúgy tény, hogy a nápolyi pizzának az is jellemzője, hogy egyszerű, nem túlbonyolított, nem igazán fűszeres. Egy-egy szelet hagyományos margheritát és egy krumplis-rozmaringosat ettem, és egyáltalán nem laktam jól tőle. Mindegyik szeletnek eléggé intenzív füstös íze volt, ez valószínűleg a kemence sajátossága. Annyira pici a hely, hogy nemhogy leülni, de még rendelni is nehéz, ha 3-nál több vendég van benn. A kiszolgáló szemközti falnál van egy kis könyöklő pult, alatta szemetessel, ahol állva meg lehet enni a pizzát, ha valaki nem elvitelre kéri, bár itt a többség kényszerűségből nyilván elviszi, mert úgysem lenne hol megenni. Kicsit úgy érzem, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nem volt rossz, de korszakalkotónak vagy különlegesen emlékezetesnek sem éreztem. A kiszolgálás korrekt, normális.