Egyszerű, viszonylag kis alapterületű olasz étterem a Király utcában, a Liszt Ferenc tér, Zeneakadémia közelében. 12-16 óra között kínálnak 2 fogásos ebédmenüt, elég kedvező árfekvésben, 1090 Ft-ért. A menü naponta változik, fix 2 fogás: leves + főétel vagy főétel + desszert. Ottjártamkor paradicsomos spagetti és tiramisu, ezért is mentem be.
A konyha nem autentikus, az alapanyagok olcsóak, egyszerűek, az ételek színvonala menzás-kifőzdés jellegű. Viszont mindezt kulturált körülmények között, piros-fehér kockás abroszos, terített asztalnál, pincér által felszolgálva kapja az ember. A normál étlap pizza és tészta hangsúlyos, de vannak tenger gyümölcsei és tengeri halas fogások is. Kértem a menü mellé egy kis üveges Cola light-ot (490 Ft), így összességében valamivel 1500 Ft felett költöttem az ebédre. A tészta túlfőtt, bolti, a paradicsomos-darált húsos szósz jellegtelen. Zónaadag. A tiramisu szintén feledhető, valószínűleg mascarpone pótlékkal/helyettesítővel készült. A pincér velem normális és udvarias volt, azonban nem tudtam nem észrevenni, hogy a mellettem lévő asztalnál ülő külföldi lánycsapatot kibeszélték, méghozzá nem igazán pozitív felhangokkal. Az emeleten lévő mosdót takarító szertárként is használja a személyzet. Összességében egyszeri kipróbálásra való helyként ítélem meg, nekem nem jött be.