Itt található a vendégek részére kialakított parkoló is, kár hogy nincs hely, még nagyobb kár, hogy ez csak akkor derült ki, mire beküzdöttem magam az épület melletti kis behajtóösvényen. Pedig az egyik pincér- vagy konyháslány ott ült az épület szélén, akár szólhatott is volna, ha nem hagyta volna hidegen a szituáció. No, mindegy, nem annyira jó indítás, de ennyitől még nem írtam le őket. A folytatás sokkal jobb, szimpatikus a személyzet, mindkét pincérfiú és a pizzákat sütő szakács is. A pizza a kemencében és a nyitott pultnál afféle látványkonyhában készül. Egyáltalán nincs ételszag. Nemkülönben vonzó az étlap, amelyen klasszikus olasz fogások találhatóak, nem túl hosszas felsorolásban. 3 leves, 6 előétel, 4 saláta grillhús feltétekkel (csirke, garnéla, bélszín), házi tészták (2-4000 Ft), a főételek (3-10. 000 Ft) között halak is, 32, illetve 28 cm-es pizzák (2500-3500 Ft között). A főételek egy részéből és a tésztákból lehet kis adagot is kérni. Kezdésként Crostini válogatást kértem, pirított kenyerek - természetesen a kitűnő Panificio minőség - fokhagymás-olívás, szardellás és fűszeres krémsajtos (1890 Ft), majd egy kis adag Carnoara spagetti, természetesen az al dente állagú tészta itt is házi készítésű (1813/2590 Ft), jó a tejszínes szósz, minőségi a sonka, de valóban nem nagy az adag. Az italokat én drágállottam, az epres Csupaszörp 850 Ft (5 dl), a limonádék ára is ezres fölött. A konyha elég gyors, nem kellett sokat várni az ételekre. 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel, összességében nem olcsó hely. Simán el lehet költeni egy ebédre vagy vacsorára 10ezer Ft-ot vagy akár felett is, pláne ha az extrább fogások közül válogatunk: fekete kagyló, lazac, bélszín.