2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 1.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Harmadik Kör, azaz Dante poklában, a Dohány utcában, immáron sok éve, ugyanazzal a névvel és profillal. Vérbeli olasz taverna hangulat, klasszikus talján fogások. A beltér rusztikus kőfalai, kellemes környezetes egyből rokonszenves lett. Humoros, figyelmes, ugyanakkor profi pincérek, gyors és ügyes konyha. A fatüzelésű pizzakemence és a pult nyitottan került elhelyezésre, így akár az asztalunktól is figyelhetjük, hogyan készülnek a kerek finomságok.
Ebédidőben 3 fogásos business lunch, illetve 11.30-17 óra között 20% kedvezményt adnak az étlap normál áraiból, ha a weblapon elhelyezett akcióra hivatkozunk.
21 féle pizza, az étlapon mindenféle spéci olasz finomság: feketekagyló, toszkán sonka, szalámi és kolbász, bivaly mozzarella, articsóka, tenger gyümölcsei, 15 féle tésztás főétel, csőben sült tintahal. Átlagnál magasabb árazás, ehhez kiadós adagok.
Itt próbáltam ki először a semifreddo-t mandulával és karamellel (1200 Ft), ez most nagy kedvencem, sajnos alig kapni máshol Budapesten. EGy parfétortához tudnám nagyjából hasonlítani. A cappuccino is kiváló olasz pörkölésű kávéból készül, 590 Ft, ez viszont egy belvárosi kávézóban is legalább ennyibe kerül, akár még többe is.
10% szervizdíjat számolnak fel, amit nem szeretek, de ez esetben megszolgáltnak és fairnek éreztem.
Szívesen visszatérnék még ide mást is kipróbálni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (23)
Még több kép (13 db)
Il Terzo Cerchio Étterem & Pizzéria további értékelései
2024.08.28családjával
Ebédelni mentünk a családdal. A hely nagyon hangulatos,tiszta. A pincérek előzékenyek,kedves kiszolgálás. Sajnos az étlapról négy féle ételt nem tudtunk rendelni,mert nem volt alapanyag. Ez egy ilyen szintű étteremnél nem megengedett.Vagy akkor nem kell feltenni az étlapra,csak esetleg napi...
2015.10.27üzleti partnerrel
Az étterem igazi olasz hangulatot tükröz mind kialakításában, mind berendezésével. Az étlap rendkívül gazdag ételkínálatot sorol fel, az adagok nagyok és ízletesek. Természetesen mint minden minőségi helyen, itt is megkérik az árát, de megéri. A felszolgálók udvariasak, figyelmesek....
2015.09.02a párjával
Férjem lepett meg egy születésnapi vacsorával itt. 19 órakor érkeztünk, még alig voltak az étteremben, mire távoztunk, már többen várakoztak az ajtónál, hogy asztalhoz jussanak. Érdemes asztalt foglalni előre. A kiszolgálás udvarias, segítőkész, előzékeny és időnként könnyedén humoros. Az árak,...
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk