Il Treno - Allee Budapest

33%
50%
2,2Hangulat
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel

Il Treno - Allee Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. október 18.egyedül járt itt
Tegnap kegyesen új esélyeket osztogattam, nem volt igazán jó emlékem erről a helyről, de nem lehet mindig a csúcsokon ebédelni, ha nem vagyunk sznobok. Na, de itt nem áll sor (nyilván okkal), ide lehet sétálni enni kérni, hát pizzát azt nem, azért annyira nem lennék éhes, de valami ehetőt esetleg.
Il Treno - Allee Budapest - EgyébIl Treno - Allee Budapest - Étel/italIl Treno - Allee Budapest - Külső képIl Treno - Allee Budapest - Étel/italIl Treno - Allee Budapest - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2023. október 29., kollégákkal járt itt
Az Il Treno emeleti étkező szigetén a számos gyorsétterem közül ezúttal az Il Treno került terítékre. Jártam már náluk korábban is, most ahogy visszanézem, ennek már jó pár éve, a legutóbbi értékelésem 6 évvel ezelőtti. Azóta nemcsak az árak emelkedtek, bár azok jelentősen, de az Il Treno egysége is átesett egy kis újra fazonírozáson.
Il Treno - Allee Budapest - Étel/italIl Treno - Allee Budapest - Külső képIl Treno - Allee Budapest - Külső képIl Treno - Allee Budapest - Étel/italIl Treno - Allee Budapest - Étel/italIl Treno - Allee Budapest - Külső képIl Treno - Allee Budapest - Külső kép
Még több kép (4 db) >>
Gyenge 2023. június 11.a párjával járt itt
Moziból kijövet, gondolom, hogy na, együnk valamit itt, az Allee-ban. Thai wokról beszéltem össze-vissza, de aztán leakadtunk az emelet elején, mert ott jöttünk ki az ajtón. Ehetünk bárhol. Nézzük, hol ettem régen? Hát pl. az Il trenoban. Mi van ott? Hát pizza. . . na egye fene, meg akár én is. Pizza kész, egy-egy ugyanolyan szeletet kérünk a nagyból.
2018. szeptember 8.egyedül járt itt
Mindent ki kell próbálni, hát akkor ezt is. Látom, itt rossz a sajtója. Hát akkor a jó vagy a rossz tapasztalat megszerzéséért előre! Tésztát kértem, a pizza általában nem vonz igazán. Választottam, legyen penne. Majd választottam maszatot is hozzá, legyen carbonara! Pénztárosnő kedves, mosolyog, sőt, még segített is, megbeszéltük, hogy mi legyen a kaja, közösen.
Gyenge 2017. január 11.egyedül járt itt
Az Allée Bevásárlóközpont emeletén, a gyorséttermes "negyedben" található az Il Treno is, amely előtt kavargott, hömpölygött a tömeg. Az Allée-ra összességében elég jelentős emberforgatag volt jellemző, de ez mintha pont az Il Treno előtt csúcsosodott volna ki.
Még több kép (4 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márFelfedező - 115 helyen első értékelőNépszerű író - 107 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Gyenge 2015. november 18.a párjával járt itt
Pizzát adhatok? Kérdezi a vidám kishölgy, amikor már a kassza közelébe érek a sorból. Kissé meglepő, de úgy tűnik, hogy ő külön a pizza-salesszes. Mást is árulnak, de az szóba sem került. Mindegy is, mert valóban egy szelet pizáért álltam épp ott sorba.
Il Treno - Allee Budapest - Étel/ital