Y generációs kávézó

Illy Café - Europeum BudapestIlly Café - Europeum Budapest a térképen

2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Blaha Lujza tér, Europeum Bevásárlóközpont, földszint, utcai bejárat a Nagykörút felől, valamint belülről a folyosó végén. Abban nem vagyok biztos, hogy korábban is működött-e itt egy kávézó, és azt alakították át, vagy korábban más profilú üzlet volt itt, minden esetre két hete erre járva láttam a kiülős teraszt és az Illy kávé feliratot.
Lehet, hogy valami gond volt a területfoglalási engedélyükkel, mert a kinti terasz most már le van zárva, de a kávézó bent nyitva van. Asztalnál veszik fel a rendelést és szolgálnak ki. Illy kávét főznek, ami a fősodratúak közül szerintem a jók közé tartozik, és itt finoman is készítik el. Az árak meglehetősen magasak, egy nagy cappuccino 920 Ft-ba kerül. Az ízesített kávék árai pedig már mind ezer Ft felettiek. A kiváló olasz Angelo Cukrászda süteményeit árusítják, többségében 690 Ft-os egységáron. Kértem is egy tiramisut, nem okozott csalódást. Vannak még Panini előregyártott, helyben grillezendő szendvicsek, melyekkel mostanában sok helyen találkozom, ahol saját konyha nem áll rendelkezésre, de mégis szeretnének valami egyszerű, gyors ételt kínálni a vendégkörnek.
A kiszolgálás egykedvű, kissé belassult. A berendezés kellemes, barnás-drappos színvilág, modern kávézó hangulat, fekete-fehér, barna-fehér fotók a falakon. A blokk szerint "At Home Cafe" a hivatalos nevük, ezt a logóból nekem nem sikerült kiolvasni. Szervizdíjat nem számolnak fel, bankkártyával lehet fizetni, de a terminál nem mindig jó.
Kint a teraszon jégkását és gépi fagyit árusítanak.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (14)
Illy Café - Europeum Budapest - Külső képIlly Café - Europeum Budapest - Külső képIlly Café - Europeum Budapest - Étel/italIlly Café - Europeum Budapest - BelsőIlly Café - Europeum Budapest - BelsőIlly Café - Europeum Budapest - Étlap/itallapIlly Café - Europeum Budapest - Étlap/itallapIlly Café - Europeum Budapest - EgyébIlly Café - Europeum Budapest - Étel/italIlly Café - Europeum Budapest - Étel/italIlly Café - Europeum Budapest - Étel/italIlly Café - Europeum Budapest - BelsőIlly Café - Europeum Budapest - Étlap/itallapIlly Café - Europeum Budapest - Külső kép
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Halászkert Badacsony - Szilveszter
Hotel Halászkert Badacsony
Hotel Forrás Zalakaros - Téli Pihenés Zalakaroson!
Hotel Forrás Zalakaros
23.528 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval