Szinte minden nap járok erre, de valahogy elsőre nem volt vonzó a hely annyira, hogy be is nézzek. Azt hiszem, a névválasztás nem tűnik számomra szerencsésnek. Egyik hétköznapon ebédre tértem be, bár már az ebédidő vége felé járt az óra. A heti menüben 2 vagy 3 fogást lehet választani 990 vagy 1190 Ft-ért (italt nem tartalmaz).
A menüben az egyik választható leves magyaros/európai, a másik japán/thai, hasonlóképpen a főételnél is így lehet választani, már aki időben érkezik. Én egy csirkehúsos ramen levessel indítottam, igazán finom, kellemes volt, enyhén fűszerezett, egyáltalán nem csípős és nagyon tele volt pakolva "tartalommal". A főétel esetében már a keleti sajnos elfogyott, így be kellett érnem egy nem túl izgalmas fetás csirkével, amit rizzsel és káposzta salátával tálaltak. Nagyon finom volt, a káposzta volt az egészben a legjobb, viszont a csirkemell elég aprócska volt. Itt a kiszolgálásban történt egy kis zökkenő, elég sokat kellett várni a desszertre (tiramisu), így azt már nem tudtam helyben elfogyasztani, de becsomagolták, és utána a fizetés is már gyorsan ment. Az étlap nagyon szép, 40 oldalas, rengeteg színes képpel illusztrálják, melyik étel hogyan néz ki. Sokféle szushi, szashimi, nigiri kapható, nagyon széles a választék. Online is lehet ételeket rendelni. Nagyon kellemes hely, jó volt itt enni. A berendezés is hangulatos, japán elemekkel, kiegészítőkkel.
Kedves hely, igen jó fekvésű - rögtön az Opera mögött van, a Hajós egyik sarkánál. Korrekt sushit ehetsz itt elérhető áron. Kedves felszolgálás, rendben van kinézetre is a hely (meg a pincérhölgy is, mikor ott jártunk - elnézést), jó akcióik vannak, igényes az egész. A környéken van sok lokál, így utána rögtön át lehet ugrani borozni valamelyik bárba vagy kávézóba.
Néhány hónapja fedeztuk fel az Operaház mogotti sétálóutcán ezt a Thai /Japán kis éttermet. Vagyis rohanás kozben majdnem belebotlottunk az akciós hirdetotáblájukba a járdán, de jó hogy odatették. Nagyon megtetszett a sok zoldséges, tengeri és más kulonlegesség.
Gyakran járunk színházba, és végre találtunk egy helyet, ahol eloadás elott vagy után szivesen eltoltunk egy órácskát, mert kulonleges ételeket ehetunk, és belvárosi étteremként is normális árakon.