Az Imperial pub egy átlagos kocsma, ahol sajátos ellentétben van a dekoráció – Alice Cooper, Mötley Crue plakátok a falon - és a háttérben szóló tingli-tangli popzene. A TVben mindemellé rögbi. A galérián ültem le, ittam egy kávét, (250 ft) elég jó volt. Az itallap szinte teljesen vagy éppenséggel teljesen azonos volt a Piros hetes nevű helyével, vélhetően ugyanaz a tulaj.
Jobb nevek: Juhász pince Eger, Vylyan, Bárdos Mátra a borműfajban, deciárak 350 és 420 között, Árpád pálinkák a tömények között, barack meggy, szilva, 660 ft 4 cl. Ez a néhány iható nedű biztosítja a három pontot a helynek ami az italválasztékot illeti. Az árak nem rosszak, de a hely színvonaléhoz vannak igazítva, ezért azt is inkább átlagosnak nevezném.