kerületben az egykor kitűnő francia és magyar konyhát vívő, elegáns Bouchon étterem helyére - ők is bezártak, amit őszintén sajnálok - költöztek a Zichy Jenő utcában, a Nagymező utca sarok közelébe. Az étterem nem a kifőzde vonalat akarja vinni, hiszen szép asztalok, terítő van, nincs kifőzde hangulat és elviteles pult, de az ételek elkészítése, külleme mégsem tudott a kifőzde szinten túllépni. Ehhez viszont drága. Egy kicsit szerintem itt túlvállalták magukat. A magyar pincér hölgy is szürke, színtelen, ő sem hoz színt ebbe a képletbe. Az étlapon a tradicionális indiai ételeket találjuk, curry-k, tandoori fogások, nem is sorolom. Hétköznap ebédidőben kínálnak ebédmenüt, ami naponta változik (főétel: 1490 Ft). Ottjártamkor Chicken Rogan Josh, basmati rizzsel, salátával. Ez is egyfajta curry, ahol a fő elem a fűszeres sűrű paradicsomszósz, a kashmiri konyha egyik emblematikus étele. Hagyományosan nem csirkével, hanem vörös húsból, azaz bárányból, esetleg kecskéből készül, ez a karakter passzolna inkább a mártáshoz és a fűszerekhez (koriander, vörös chili, kardamon, fokhagyma, fahéj, gyömbér). Szóval egy nagyon fűszeres, karakteres fogásról van szó, ami itt sajnos igencsak jellegtelenre sikerült. A saláta az igencsak jelzésértékű volt. Kértem még 2 dl mangó juice-t (300 Ft / literes gyümölcsléből kimérve), mert ez az ital csodásan illik az indiai ételek mellé. A mártásban nyárson sült csirkemell kockák voltak, mennyiségre igencsak kevés. Összességében nekem csalódás volt, jobbra számítottam.