Egyszerű berendezésű, kis alapterületű étterem a Ráday utcában, a vendéglátós soron. Belépve a falon perui fotók, festmények és szőttesek, néhány ajándéktárgy, dél-amerikai fűszerek. Mint megtudtam, ez a város első perui étterme, melyet egy sok éve nálunk élő perui házaspár nyitott meg a közelmúltban.
A konyhából spanyol beszélgetés szűrődik ki, a hangszóróból dél-amerikai zene szól visszafogott hangerővel. Az étlapon tradicionális és népszerű perui ételek szerepelnek. A perui konyháról azt érdemes tudni, hogy bár nálunk kevéssé ismert, de a világ legjobbjai közt tartják számon, és egyfajta fúziós konyha, amelyben távol-keleti, japán, kínai ízek keverednek a dél-amerikai és a spanyol, olasz hatásokkal, és persze az óceánnak köszönhetően a halak is nagy népszerűségnek örvendenek. Tengerimalac szerencsére nem szerepel a kínálatban, ami náluk nemzeti eledelként fogyasztanak. Ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak 1220 Ft-ért, ami a környéken a drágább menük közé tartozik. A heti ajánlatot az ablakra kiragasztva olvashatjuk, de a facebook oldalon is közzéteszik naponta. A csirkeleves szarvacska tésztával - csészényi mennyiség - leginkább a mi húslevesünkre hasonlít, de kicsit más a fűszerezése. A főétel egy csirkés-tojásos tortilla volt, rizzsel és lencsével. Állaga az omlettre emlékeztetett. A pincér fiatalember magyar. Egyelőre úgy tűnik, még nem nagyon fedezték felé a helyet, elég nyugis napközben. Esténként alkalmanként előzenés esteket is szerveznek majd.