A tavaly őszi Étteremhéten kétségtelenül ez volt számomra a legkiválóbb hely a meglátogatott éttermek közül. Bevallom, már akkor nagyon megörültem, amikor láttam, hogy ők is részt vesznek ebben a gasztro-programban, mert az étlap normál árai meglehetősen borsosak, így viszont a szervizdíjjal együtt 4900 Ft-ért tudtunk végigkóstolni egy remekbe szabott 3 fogásos menüt.
3-4 féle leves/előétel, főétel és desszert közül lehetett válogatni. Többségében a normál étlapjukon is szereplő legnépszerűbb ételeiket tették bele az étteremhetes szűkített étlapba is, és a mennyiségek sem voltak kisebbek a megszokottnál. Helyileg Október 6. utca, a Bazilika közelében, újhullámos modern bisztrós hangulat, inkább laza borozós-mulatós helynek tűnik. A 2017-es G&M kalauz 15 pontra (nagyon jó konyha) értékelte, egyáltalán nem alaptalanul. A személyzet stílusa, viselkedése összhangban áll az étterem stílusával, barátságosak, közvetlenek, de ugyanakkor segítőkészek. Az üdvözlő falat kiváló házi kenyérrel érkezett, majd a pincér javaslatára az ördögszekérgombát választottam. Isteni finom étel, sosem kóstoltam még, némi friss salátával kínálták. Főételként az Innio klasszikusát, a bárányhússal töltött raviolit választottam, ami 2016-ban az év étele lett, majd desszertként kókuszos panna cottát, maracujával, pisztáciával, apró habcsók díszítéssel. Kiváló hely, jó szívvel ajánlom. Érdekesség, hogy a mosdó koedukált.