2023. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Júniusban mentünk egy észak-déli túrát a Margitszigeten, ami azt jelenti, hogy elindultunk az Árpád hídtól és lementünk a Szigeten át gyalogosan a Margit hídig, útközben útba ejtve az érdekesebb látnivalókat (Szent Margit romok, kápolna, víztorony, szabadtéri színpad, vadaspark), no és a vendéglátó egységeket is. Meg kell jegyeznem, hogy a nyári szezon és a szombati nap ellenére több olyan helyet is érintettünk, amelyeknek a google térkép szerint nyitva kellett volna lenniük, de a valóságban mégsem.
Az elsősorban külföldi turistákra, azon belül is a fiatalabb korosztályra szakosodott Island Bisztró azonban nyitva volt az ún. Gasztro-sétányon, megálltunk, rendeltünk, és el is időztünk, leültünk egy kicsit.
Leginkább mainstream italok vannak, illetve sok-sok féle palacsinta, édes és sós, óriás és normál méretű is, illetve 3 db-os szettek. Én beértem egy darab fahéjassal, amit 480 Ft-ért vesztegettek. Megkérdezhették volna, hogy kérek-e rá porcukrot, mert akkor mondtam volna, hogy NEM kérek. A töltelékben iszonyúan túltengett a porcukor, kb. úgy kell elképzelni, hogy 90% porcukor, 10% fahéj. Tömény cukorsokk... még szerencse, hogy kértünk italt is, különben torkomon akadt volna a fojtogató porcukor füstbomba.
Ittunk még két jeges kávét, műanyag pohárban és műanyag szívószállal (ezt sem kértük), tejszínhabnak látszó bolti spray-vel.
A hely úgy működik, hogy lent a pultnál kell rendelni és fizetni, majd utána fel lehet menni a kioszk tetején lévő teraszra. Asztalszerviz nincs. Itt fenn az emeleti részen vannak a mosdók is, aminek tipikus strand öltöző külleme van, de egész kulturált volt. Egynek elment a hely, de semmi különösen nem nyújtott.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval