A legnépszerűbb gyros (kebab) mellett húsos és zöldséges egytálételeket, salátákat, desszerteket (sült, gyümölcsös tejberizs, fahéjas tejbegriz) is kínálnak. Fura, hogy az étlapon a görög gyros nevet használják és nem a török kebabot, pedig a személyzet is törökökből áll. A pultban két középkorú férfi, egyikük kifejezetten mosolygós, barátságos, a vendégekkel közvetlen, valamint egy fiatal lány szolgált ki. Ahogy másutt is láttam, a gyros húst kizárólag a férfiak "kezelhetik", süthetik, szelhetik és adagolhatják, a lány nem. A gyros tál menüben (0,5 l-es Coca Cola palackos itallal) 2950 Ft, míg a kisebb adag tortillában vagy pitában 1750 Ft (szintén üdítővel). A köret választható (2 féle rizs, bulgur, joghurtos tészta, sült krumpli). Én egy kis adag falafel tálat ettem, amely így nem szerepelt az étlapon, de azért kaptam. 1800 Ft-ért a tálon 3 db falafel golyó (nem friss, mikróban melegített), török rizs, valamint többféle zöldség szerepelt. Zöldsaláta, káposzta, paradicsom karikázva, görög saláta. Pluszban kértem egy kis tzatzikit is mellé, valamint a hagymáról és a csípős mártásról lemondtam. A saláta egy kicsit állott, fonnyadt volt. A pitát egy kicsit megpirítva és felcikkezve kaptam, azonban a joghurtos öntetre rátéve (de miért? teszem fel a kérdést minden alkalommal). Az asztalok és a tálca kétes tisztaságúak, de legalább volt rendes fém evőeszköz, nem a törékeny műanyaggal kellett bohóckodni. A mosdót nem ajánlom használatra, csak halaszthatatlan esetben. A környék lehangoló, koszos, lepusztult, pedig a város egyik csomópontjában, a belvárosban járunk. Összességében 3 pontot adtam, de ajánlott kategóriában tartom.