A Westend Bevásárlóközpont aluljáró szintjén kb. középtájékon található az Istanbul töröknek mondott gyorsétterem, azonban vegyesfelvágottban kínálnak mindenféle sülteket, húsokat, egytálételeket körettel, szóval a török ételek (kebab), abszolút kisebbséget jelentenek.
A 2 fogásos menüjük ár-érték arányban 1590 Ft-ért az egyik legjobb itt a plázában és elég nagy adagot is adnak. Gulyáslevest, illetve rántott halat kértem sült krumplival. Az ára és a külleme alapján esélyes, hogy a hal tilápia, eredetét homály rejti. A krumpli mirelit. A 2 dobozért 50 + 100 Ft-ot kellett fizetni, de még így is megérte. Ha gyors túlélő kajára van szükség, és nem a minőség a cél, akkor egynek elmegy. A kiszolgálás egyébiránt barátságos volt. Gyorsan, flottul ment minden.
Leküldtek a gyerekek a Westendbe, hogy hozzak nekik gyorsan valami ennivalót, de nem ám akármit, hanem sült halat. Gyorsan végigfutottam az alsó szinten az éttermes standokat, s némiképpen meglepő módon az Istanbul török gyorsétterem pultjában láttam meg olyan hekkeket, amire a gyerekek vágytak (nyári nyaralási élmények felidézése végett).
Bár megmondom őszintén, voltak kétségeim a minőséget illetően, de bevállaltam ennyi kockázatot. Ráadásul árban is korrekt ajánlatnak tűnt, körettel és csomagolással együtt 1400 Ft-ért. A köret mirelit sült krumpli volt, semmi extra. A hal akkora volt, hogy be sem fért az egyen műanyag dobozba, de szemrebbenés nélkül kettétörték és beletuszkolták. A kiszolgálás kedves és gyors volt, Westend-ben megszokottakhoz képest átlagon felüli pozitív élmény volt ez is. Egyébként azt nem tudom, hogy van-e itt egyáltalán török alkalmazott, a pultban dolgozók mind magyarok voltak.