2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. december 16.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kálvin tér közelében lévő modern hangulatú vegetáriánus burgerező. Bár nem nagyon reklámozzák magukat - legalábbis számomra egyáltalán nem volt ismert a nevük -, folyamatosan érkezett 1-2 vásárló. Külföldiek és magyarok is megtalálják őket, a húsmentesen élők köreiből. Indokolt a magyar mellett az angol nyelvű étlap. Van 5 féle normál "szimpla" burgerük (850 Ft-tól), valamint 5 féle dupla burger (1350 Ft-tól), melyekbe 3 féle pogácsát lehet kérni, természetesen húst nem tartalmaz egyik sem. A Hamburger Fresh fantázianévre kereszteltet választottam, gombás zöldségpogácsával, ebben jégsaláta, mandulaszósz és hagyma található. A mandulaszósz felismerhetetlen, jellegtelen, a többi összetevő pedig szegényes. Sokkal jobbra, érdekesebbre, különlegesebbre számítottam. A gombás pogácsa kellemes, könnyű, frissen készült. A zsemle egész jó állagú és ízű.
Rendelés és fizetés a pultnál a földszinten, majd várakozás, mivel a rendelés után készítik el a burgert, és sorszám alapján szólítanak, ha elkészült. Amerikai gyorsbüfé tipikus berendezése az emeleten, itt lehet leülni. A boxok ülőhelyeihez képest az asztalok túl magasan vannak, alig értem fel. Bizonyos asztaloknál túlságosan meleg van, mivel a klíma erősen odafújja a meleg levegőt.
A burgerek mellé sült krumplit és 100%-os gyümölcstartalmú leveket kérhetünk. Csupán egyféle desszert volt, a meggyes álom névre hallgató zsemlemorzsás, fahéjas, lisztmentes finomság.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (21)
Még több kép (11 db)
Szalajka Fogadó Szilvásvárad