2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
Lesétáltam idáig, és felfedeztem ezt is. Ahogy a fáradhatatlan ZigZag asszonyság leírta, egy sarkon található, méghozzá egy meglehetősen forgalmas útkereszteződésben. De ebből nem túl sokat érzékel az ember, még ha az utcára ülök ki, akkor sem. Magas bokor teszi bensőségesebbé, elviselhetőbbé a járdát. Ebédidő, menüt is hirdetnek, zellerkrém leves, majd rizseshús ígéretével, és jól döntöttem. Abszolút meg voltam elégedve az ízével is, az árával is, a kiszolgálás gyorsaságával is. Egyetlen apróság, meglehetősen nehezített feladat a nagyon mély üvegtálból késsel és villával enni, de megoldottam, ahogy tudtam. A rendelést egy úr vette fel, ő is szolgált ki, de mire befejeztem, vátozott a személyzet, a hölgy már nem volt annyira kedves, barátságos, de nem volt annyira barátságtalan sem, hogy rontott volna az ebéd összképén. A sörök is jók! Ajánlom a helyet másoknak is!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Itt Vagyok Café & Grill további értékelései
2018.10.31a párjával
A 11. kerületben egy saroképület sarkában kialakított kávézó és bisztró, kiülős terasszal. Bár a Karolina út meglehetősen forgalmas, de a teraszt okosan a csöndesebb mellékutca felőli oldalra telepítették ki. A beltér retrós hangulatú, amolyan 80-as évekbeli, egy kicsit fakó, félhomályos, de...
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred
45.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?