Fura nevű kávézó a budafoki Panoráma úton zöldövezetben, családi házas környezetben. Szép, zöld és virágos növényekkel díszített kert és terasz, a beltér barátságos, családias vintage hangulatú. Finom kézműves kávé, a Cortado 790 Ft, amely mellé a csinos deszkán pohár víz és amaretto keksz is érkezett.
A desszertkínálatban macaron, almás pite, pisztáciás és vajas croissant, gyümölcssaláta, svéd mandula tarte, valamint jégkrémek a hűtőpultban. A répatorta és a tripla csokitorta vegán típusú (1490 Ft/ szelet). A házias vonalon "Mamasüti" 250 Ft/ db és kókuszgolyó. A hangulatos teraszon is a piros színvilág köszön vissza a textileken, hasonlóképpen a benti részhez. Minden szempontból vonzó, kellemes hely, jó volt itt lenni. Jó szívvel ajánlom. Ebben benne van a szív, a lélek is, nemcsak egy üzleti vállalkozás.