Egg Benedict!

Jaffa Bisztró BudapestJaffa Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2016. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dob utca elején egymás mellett több kisebb vendéglátó egység sorakozik: Kupak, Drum, Have Fun Pub, Bob (ex-Dob Pizza) és köztük a Jaffa is. A többi szomszédos hellyel ellentétben ők már reggel 8 órakor nyitnak, és a melegkonyha is nyitástól működik. Az Interneten olvastam a helyről pozitív értékelést, s különösen az Egg Benedict-et, azaz a Benedek tojás nevű remek reggeli ételt dicsérték, így nem volt kérdéses, hogy én is ezt fogom kipróbálni. 2 szelet pirított, még meleg kalácsra építik rá a 2 db buggyantott tojás hollandi mártással, sült bacon-nel, s mindez még díszítés gyanánt meghintve apróra kockázott 3 szinű kaliforniai paprikával.
Frissen készült, kiadós, ötletes fogás.
Olasz Cagliari kávét főznek.
A 2 nyelvű étlap az ételek mellett színes fotókkal illusztrált, nem hosszú, de kreatív, főleg olyan egytálételeket készítenek, amely a nap bármely szakában ehetőek, és egy fogással is jól lehet lakni. A keleti-arab-spanyol konyha elemei is megjelennek (bárány, pita, töltött szőlőlevél, quesadilla). Ha jól láttam,e bédidőben menüt is kínálnak levessel.
Korrekt árfekvés, kedves, figyelmes kiszolgálás, gyors konyha. Az ételallergiásokra is felkészültek, laktózmentes, gluténmentes ételek és italok is vannak. Szervizdíj nincs, készpénzes fizetés.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Jaffa Bisztró Budapest - Étlap/itallapJaffa Bisztró Budapest - Étel/italJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - Étel/italJaffa Bisztró Budapest - Étel/italJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - BelsőJaffa Bisztró Budapest - Étlap/itallapJaffa Bisztró Budapest - Étlap/itallapJaffa Bisztró Budapest - Étlap/itallap
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz