Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyalogolj tortáért

Jam Cukrászda BudapestJam Cukrászda Budapest a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A JAM Cukrászdát a google.maps térképes keresője dobta fel korábban egy alkalommal, de valami miatt úgy emlékeztem, hogy a Dózsa György út közelében van. A valóság az, hogy majdnem az Árpád hídig kellett gyalogolnom, de így utólag nem bánom, megérte. Pici cukrászda, egy fős személyzettel, bent 2 kis asztalka, a kinti utcai teraszon még további 3 asztal székekkel. A jobb oldali üveghűtőben többségében fősodratú, jól ismert sütemények, bal oldalon fagylaltok, a kiírás szerint 15 ízben (200 Ft/gombóc). Összesen 30 féle sütit, tortát számoltam össze, némelyikből csak 1-2 db volt, és többön láttam Hollósy Cukrászat feliratos fóliát (ők Budaörsön vannak). Árban 300-380 Ft közötti barátságos, átlagnál alacsonyabb árak, bár igaz, már kívül vagyunk a belvároson.
A középső pultban kimondottan izgalmas, egyedi tortákat pillantottam meg. 380 Ft egy szelet, házi szeder-, alma- és kókusztorta. Több lapból állnak, átlagosnál nagyobb cikkek, habosított roppanós tésztával és tetővel. A szedret választottam, ami kiváló volt. Ilyen típusú tortát más cukrászdában még nem is láttam.
Volt még egy szintén izgalmasnak tűnő körtés álom névre hallgató tortájuk is, legközelebb azt próbálom ki. A Rákóczi túrós viszont pici volt, teljesen átlagos, és a többihez képest nem volt jó az ár-érték aránya (350 Ft-ba került).
A Moszkauer kilója 4200 Ft, mivel ez régi örök kedvenc, ebből mindig veszek 1-2 db-ot, ahol látok. Itt a csokiréteg jó vastag volt és nem tortabevonóból készült.
A kávé mellé nagy pohár szénsavas ásványvíz jár.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (8)
Jam Cukrászda Budapest - Külső képJam Cukrászda Budapest - Étel/italJam Cukrászda Budapest - Étel/italJam Cukrászda Budapest - Étel/italJam Cukrászda Budapest - Külső képJam Cukrászda Budapest - BelsőJam Cukrászda Budapest - BelsőJam Cukrászda Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
43.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval