Az újabb nekifutásra viszont sikerrel jártunk. A személyzet tagjai itt voltak a legkevésbé kedvesek, idejük nagy részét kinti dohányzással, illetve egymással való társalgással töltötték, a vendégekre így kevés figyelmük fordult. Viszont aznap is tanultunk valamit, végre kiderült, hogy a hely névadója a cseh jégkorong legendája, Jaromír Jágr, a név utáni 68-as szám pedig a modern kori cseh történelem fontos évszámára utal (a Varsó Szerződés csapatai által vérbe fojtott 1968-as prágai tavasz). A söröző alapterülete elég nagy, az első teremből még nyílik egy újabb, boltíves, kicsit retró, kicsit megkopott, de mégis barátságos, hozza a prágai sörözők hangulatát. A csapon cseh sörök sorakoznak, valamint üvegesben is elég szép a kínálat. A csapon lévők közül ittunk Bakalár premiumot (1290 Ft/5 dl), valamint az aktuális vendégsört (1090 Ft/3 dl), ami Bernard Amber vörös sör volt. A csapon volt még Dudák11 világos, Bakalár hidegen komlózott, Klostermann félbarna. Van pár cseh röviditaluk (2100 Ft/4 cl), tkp. pálinkák: Slivovica - szilva, Merunkovica - barack, Jablkovica - alma, Hruskovica - körte, Borovicka - boróka, cseh nyelvtanfolyamnak is beillő gyümölcsnevek. A rövid étlap 10 tételt tartalmaz, cseh tradicionális sörkorcsolyák. Ostravai füstös sült kolbász, Jaromir kencés mártogatós tál, Utopenec, Hermelin. Nem voltunk még éhesek, így az ételeket nem teszteltük, de talán egy következő alkalommal. Ez most összességében csak 4 pont lett, de bennük van a javítási lehetőség.