2020. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Blaha Lujza téri Jelen Bisztró kistestvéreként nyitott meg a Jelenke a Ráday utcában egy olyan helyszínen, ahol már jó pár étterem szárnypróbálgatás volt az elmúlt években, de valahogy egyik sem húzta sokáig.
A berendezés fiatalos, kicsit elvont, avantgárd-underground stílusú, romkocsmás jellegű berendezési tárgyakkal és dekorációval. A falakon jó pár izgalmas koncert- és kiállítás plakát látható a 80-as-90-es évek alternatív vonulatából.
Ebédidőben 2 és 3 fogásos menüt kínálnak, egy elég hosszú listából lehet összeállítani. 5-6 leves, illetve előétel, 8-9 főétel és 3 desszert közül. Az étlap nemzetközi, a magyaros fogások mellett mediterrán-olaszos, de ázsiai ételek is megjelennek, és vannak vegetáriánus fogások is. A 3 fogásos ebéd 1790 Ft-ba került, zónaadagokra lehet számítani, de én a 3 fogással bőségesen jóllaktam. Thai To Ka Gai levessel kezdtem (kókusztejes, rákos, csípős), majd rozmaringos csirkemell rizibizivel, házi csalamádéval, végül tápióka puding mangóval. Ár-érték arányban nagyon jó választás, az ételek könnyűek, finomak, a konyha gyors, a kiszolgálás nemkülönben.
Klassz hely, ajánlom!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (22)
Még több kép (12 db)
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz