2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 23.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szóval én is voltam már másik "családba" tartozó étteremben. Nagyon kellemes tapasztalatom volt ott. Itt meg pont az ellenkezője.
Talán az is hozzájárulhat a kis adagok, magas árak összejöveteléhez, hogy a ShopMark magas bérleti árat követel meg a vállalkozóktól, de azt hiszem, hogy akkor inkább el kellene menni máshova! Nem a színvonalból leadni.
Márpedig itt ez történt.
Igazán kicsi választék, gyenge felhozatal, kevés az adag, lassú a kiszolgálás.
A környezet tiszta volt, de ez inkább a ShopMark-nak tudható be, semmint az éttermeknek.
Egy étteremről már az is sokat elmond, hogy mennyien vannak ott! Márpedig itt mindegyik pangott az ürességtől!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
JóAsszony - Shopmark további értékelései
2025.01.28egyedül
![]()
Kedves kiszolgálás, barátságos fogadtatás, finom ételek,italok, kultúrált,tiszt hely, jó hanulat,gyors kiszolgálás Ajánlom mindenkinek aki arra jár
2021.09.23egyedül
![]()
Vásárlás közben jó volt megpihenni és finomat enni. Az első emeleten lévő étkezdéből jó kilátás nyilik a Határ út forgalmára, ezért még szórakoztató is. A májjal töltött csirkecomb nagyon finom volt a spenótos rizzsel és nagy adag volt. Elvitelre hortobágyi palacsintát vettem. Ide máskor is...
2018.03.20családjával
![]()
Múlt héten jártunk az Europark-ban (Shopmark) lévő Jóasszonyban. Ketten próbáltuk az éhségünket csillapítani. Kettőnknek a következőket vásároltuk meg: 1 adag Sertéspörkölt; 1 adag Joghurtos csirkecomb; 1 adag Nokedli; 1 adag Tepsis burgonya; 1 adag Paradicsom sali; 1 adag Tejfölös uborka sali...