A Jókenyér-láncnak aktuálisan 12 péksége van Budapesten, de Pest vármegye több településén is vannak további egységeik, alapító központjuk pedig Solymáron található. Egy jó forgalmas helyet találtak az Astoriánál, éppen a sarkon, pontosabban a kanyarban, a Károly körút és a Rákóczi út találkozásánál.
A kínálat elég szolid volt, talán a délutáni napszak miatt. A szendvicsekből akadt még néhány (640-1590 Ft). Lehet helyben is kávézni, reggelizni pár asztalkánál az ablakban, de majd inkább jobb időben a terasz lesz szerintem a nyerő, az elég jelentős forgalom ellenére is. Itt a kanyarban elég széles a járda, szóval nem a kocsiktól pár centire kell kiülni. Szerencsére volt az itteni kedvencem, ami a gesztenyés táska (750 Ft). Mást nem is vettem, s már kilépve az utcára, gyorsan bele is haraptam. Ekkor jött a nagy meglepetés, ugyanis nem gesztenyés, hanem almás táska volt. Mondjuk az almás sem rossz, csak nem erre számítottam, egyébként az almásnak nem is ennyi az ára, hanem 620 Ft. Még a zebrán sem jutottam át a túloldalra, szóval visszavittem inkább egy minőségi cserére. Kiderült, hogy rossz helyre tették a péksüteményeket, ebből adódott a tévedés. Szerencsére akadt még az "igazi" gesztenyés táskából is, így végül sikerült becserkészni a zsákmányt. Ez a gesztenyés táska továbbra is nagyon finom!