A Jókenyér Pékség sokadik új egységét nyitotta meg a forgalmas Móricz Zsigmond téren, szerintem nagyon jó helyszínen, és itt a pékségen jóval túlmutatva egy reggeliző, kávézó, bisztró egységet hoztak létre. Fiatalos, tágas a belső tér, skandináv letisztult berendezéssel. Kényelmesen le lehet ülni, nyugis békés körülmények vannak.
A pultban dolgozó két hölgy talpraesett, segítőkész, kedves, pörgős. A kínálat széles, nemcsak Jókenyér minőségi kenyerei, édes és sós péksüteményei (350-640 Ft között), cukrászati termékek kaphatóak, teljes kiőrlésű, illetve mentes változatok is, de vannak helyben készült szendvicsek (1000 Ft alatt! ! ), retró melegszendvics, illetve bisztrós ebédet is el lehet itt tölteni. A tejeskávé 830 Ft volt, a tojáskrémes vajas kifli szendvics 890 Ft, a teljes kiőrlésű csokis-málnás tekercs dekára kimért (6800 Ft/ kg). Nincs kötelező szervzdíj. Nagyon tetszett a hely, jó szívvel ajánlom.