Végre gesztenyés!

Jókenyér - Szépvölgyi út BudapestJókenyér - Szépvölgyi út Budapest a térképen

2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Munkaügyben jártam a Szépvölgyi úton, dolgom végeztével a belváros felé visszaautózva a Szépvölgyi út és a Virág Benedek úti kereszteződésnél parkoltam le. A Piccante Delicatesse volt a fő célpont, de szerencsére megláttam, hogy pár méterre tőlük egy Jókenyér Pékség is található, így nem volt kérdéses, hogy oda is benézek. Hosszúkás elrendezésű helyiség, a tradicionális, piros domináns berendezéssel (kicsit futurisztikus piros bárszékek, piros fogas), a bejárat előtti kinti faasztalokat is ugyanilyen piros árnyalatra festették be. Bár általában szeretem az újdonságokat megkóstolni, most mégis a megszokott kedvencemnél maradtam, a gesztenyés táskánál (310 Ft). Ezt egyszerűen nem lehet megunni! Kicsit tömény, intenzív gesztenyés töltelék, könnyű, vékony vajas leveles tésztába csomagolva. Ugyanilyen kinézetű táska kapható almás, áfonyás, meggyes és túrós töltelékkel is. Külön - persze ez is piros - táblán jelzik a teljes kiőrlésű pékárukat. Újabban vannak akciós termékek is, ezúttal a kakaós csiga, amely így kedvezményesen 160 Ft-ba került. Olyan gazdag a kakaós-csokis töltelék, hogy a tészta szinte nem is látszik ki alóla/mellőle.
A Jókenyérben azt szeretem, hogy bármelyik pékségükbe térek be, bármikor, még sosem okoztak csalódást az ételeik.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Jókenyér - Szépvölgyi út Budapest - Külső képJókenyér - Szépvölgyi út Budapest - BelsőJókenyér - Szépvölgyi út Budapest - BelsőJókenyér - Szépvölgyi út Budapest - Étel/italJókenyér - Szépvölgyi út Budapest - Étel/italJókenyér - Szépvölgyi út Budapest - Külső kép
Átrium Hotel Harkány - Kikapcsolódás Harkányban
Átrium Hotel Harkány