Már a megnyitást követően felfedeztem őket a Westendben, s azóta több alkalommal ettem már náluk. Látogatásaim gyakorisága megnövekedett, amikor volt egy 50%-os kedvezményes akciójuk, de a kézműves fagyikkal összehasonlítva, még normál áron is elég jó az ár-érték arányuk.
A dizájn az amerikai cukorkaboltokat idézik, neonszínek, világító csövek, sok színes műanyag dekoráció és automaták. Hogy a frozen joghurt valójában mennyivel egészségesebb, mint a fagyi, azt nem tudom megmondani, de nekem ízre is nagyon bejön, s a zsírtartalma tényleg minimális (1,5%-nak írják). Az önkiszolgáló rendszerben belépéskor mindenki vesz magának egy papírtálkát és az automatáknál saját maga állítja össze a desszertjét. 12 féle ízű frozen joghurt van, egyik jobb, mint a másik, nekem a mangó és a banán a kedvenceim, de vannak idényjellegű ízek is. Ezt követően mindenfélével lehet dekorálni, dzsemmel, gyümölcspürével, asztalt gyümölcsökkel, cukorkával, csokoládé drazséval, kókuszreszelékkel, hideg és forró öntetekkel (gyümölcsös, csokis, karamella. . . ), majd a pénztárnál lemérik a tálkát egy mérlegen, és a súly alapján kell fizetni. Többféle színű műanyag kanalat lehet hozzá választani, amelyet a gyerekeim mindig hazahoznak. A Westenden belül saját ülőhelyeik vannak, így soha nem kell a tömegben helyet vadászni, bármikor jártam ott, mindig találtam szabad asztalt.
Sétáltunk a Westendben, és rátaláltunk erre a különlegességre. Önkiszolgáló rendszer működik, nagyon gyors és egyszerű módon. A kínálat szuper. Többféle gyümölcsös, csokis, és egyéb különlegességek közül is lehet választani, akár csak az adott ízből, akár vegyesen mindegyikből.
Rengeteg feltétet lehet választani hozzá, mindent magunk rakhatunk rá, drazséktól kezdve a gyümölcsdarabokon át ,öntetekekig stb. . . A koncepció: "X" ft/10dkg ,a végeredményt lemérik , majd ennek függvényében kell fizetni. A rendszer nagyon becsapós, hiszen a pohár, amibe töltünk elég nagy, így egy ilyen termékért akár 1000ft felett is fizethetünk. Ízre finom, van laktózmentes joghurt is. Nagyon jó hely lehetne, viszont nagyon drága.