A Westend Bevásárlóközpont aluljáró szintjén található ez a kávézó és bisztró, amelynek specialitása, hogy cukor-, tej- és lisztmentes, alacsony kalóriaszintű, diétás ételeket és italokat kínálnak. A kávét tehéntej mellett laktózmentes vagy alternatív tejjel is lehet kérni, igaz, ez feláras kívánság.
A kiszolgálás egy 30-as hölgy személyében nagyon kedves, barátságos volt. A beszélgetésünkből kiderült, hogy egy lánc tagjai ők, bár még Magyarországon nem igazán lettek ismertek. Elég sokféle mentes süteményt, valamint pohárdesszerteket kínálnak, igaz, ez utóbbiak nem helyben készülnek, hanem előre csomagoltak, és a csomagolás műanyag, nem környezetbarát megoldás. Jóféle 100%-os gyümölcs- és zöldségleveleket is kínálnak, palackozva. Árusítanak méh Zero Protein szeleteket, meg spéci zsírégető shaker-t is, illetve egyéb protein dús ételt/italt. Ezen kívül szintén csomagolt salátákat is lehet kapni. Mindezekből következik, hogy elsősorban elvitelre vannak felkészülve, és nem a helyi étkezésre, pedig rendelkeznek saját asztalokkal a portáljuk előtt, azaz nem a közös Westendes asztaloknál kell a vendégeiknek enni. Egy almás pite pohárdesszertet, valamint egy lattét kértem. Kicsit vajízű volt, vagy pálmazsír szerű, bár ezek valószínű pont nem voltak benne, de nekem mégis volt valami mű-műanyag jellege, nem volt természetes, az állaga nem bársonyos. A kávé korrekt volt. Összesen 1700 Ft-ot fizettem, szerintem elég sok volt érte.