Az egykori Cheers söröző helyén nyitottak, s az első időkben leginkább azzal váltak híres-hírhedtté az utcában, hogy megfelelő szagelszívó hiányában a környékbeli lakásokba is töményen áramlott be a sütöde-szag. Ezt mostanra szerencsére sikerült orvosolni, bár a benn töltött kb. fél óra alatt azért a ruhákba még így is beivódik némi sütőolajszag. A hely egy szuterén, kívülről és belülről is semleges, mondhatni jellegtelen, kissé lelakott minimál dizájn. Kézműves hamburgereket készítenek, néhány körettel, salátával, valamint az utóbbi időszakban pékáruval is bővült a kínálat. Ez utóbbi valószínűleg csak reggelente lehet, ottjártunkkor nem találkoztunk péksütikkel. A normál méretű burgerben 120 gr-os marhahús pogácsa (illetve a csirkésben csirkemell filé) van a 150 gr-os szezámmagos buciban, ezek árban 1000 Ft körül kezdődnek, a nagy méretűben 240 gr a hús (2 szelet) és 250 gr-os a buci, ezek ára 2500-3000 Ft körül alakul. Minden héten van valamilyen akciós burger, amiben a normálnál kissé nagyobb, 150 gr-os a hús, ez 1190 Ft-ba kerül. A buci teteje kissé száraz és morzsalékos volt, az alját viszont eláztatták a szószok. A húspogácsát túlsütötték, a széleit szinte feketére pörkölték, kár, mert egyébként ízre nagyon kellemes lett volna. Bár a "töltelékben" a leírás szerint cheddar sajt is szerepel, ez annyira vékony/kevés, hogy egyáltalán nem lehetett érezni. A jégsaláta friss, ropogós. A szószok: házi burger szósz, ketchup, mustár, majonéz eluralkodnak az egészen, túl sok, túl tömény így. A hagymakarikák mirelitből készülnek, ugyanolyan, mint amit bárki megvehet a közértben és otthon megsüthet (6 db egy kis adag fűszeres majonézzel 400 Ft-ért). A sült krumpli szintén mirelit. A mosdó nagyon szűkös, koedukált (1 db van összesen) és avítt. Hogy a város legjobb hamburgerét készítenék, azt a magam részéről erősen kétlem.