A Munch ételmentő alkalmazáson keresztül kaptam az ajánlást erre a helyre, amely a Kazinczy utcában egy szuterénben került kialakításra, az ELTE-PPK, a Kazinczy Zsinagóga és az MMKM Elektrotechnikai Múzeum szomszédságában. Az egykori pesti gettónegyed egyik leghangulatosabb utcájában járunk.
A kávézó a pinceszinten lépcsővel közelíthető meg, 2 helyiségből áll. A falat színházi előadások fotói díszítik. Kellemes, fiatalos a hangulat, nem volt semmi kellemetlen pince-érzésem. Érződik, hogy új a hely, frissen festettek a falak. Az akció az ételmentésről szól, melynek keretében kedvezményes áron vásárolhatjuk meg a megmaradt ételeket, kidobás helyett. Hogy pontosan mit kap az ember, az zsákbamacska, meglepetés. Két péksütit vettem így, darabját 490 Ft-ért. Az egyik egy sós karamellás töltött croissant volt, málna díszítéssel, a másik egy erdei gyümölcsös kosárka. Mint kiderült, és ez azért az állagon szemre és ízlelésre is egyértelmű volt, a pékáruk valóban nem aznapiak voltak. Azonban nem előző napiak, hanem úm. tegnapelőttiek. Szerintem akció ide-vagy oda, ez már így egy kicsit sok. A croissant ott ettem meg helyben, kértem mellé egy cappuccinót (720 Ft). Ez kis adag, korrekt, de nem újhullámos kategória. Igaz, árban sem volt annyira húzós. Szendvicseket, muffint, smoothie-t lehet még kapni. Összességében 3 és félre értékelem a helyet, de a hangulat és a vélt jószándék (ételmentés) miatt megadom a 4 pontot, de szerintem törekedni kellene arra, hogy a péksütiket legkésőbb másnap "pörgessék ki". A két péksüti átlagos volt, normál áron nem érte volna meg az árát.