Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meleg bor nem olcsón, de legalább üvegpohárból

Kabin BudapestKabin Budapest a térképen

2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kabin közösségi oldalán olvasható rövid önmeghatározás szerint ideális vízparti pihenőhely családoknak, kutyásoknak, kirándulóknak, bringásoknak, gyerekeknek. Ez volt az első, 2017-ben megnyitó, főként a fiatalokra építő trendi hely a félszigeten. Kellett akkoriban ehhez bátorság, vannak helyzetek, amikor a szomszédos, azonos profilú vendéglátó egységek inkább szövetségesek, mint versenytársak, hiszen odacsábítják a közönséget, lásd Lövőház utca, Liszt Ferenc tér, bulinegyed, stb. De úttörőnek lenni egy ilyen különleges, kevesek által frekventált helyen komoly kockázatvállalás. Mind a Perem, mind a Kabin üzemeltetői a vízparti ritkás erdőbe is kitettek asztalokat, a folyó közvetlen közelébe, talán ez a rész adja a legjellegzetesebb, legtöményebb Népsziget-élményt.
Csábított egy-két fogás az étlapról, de tartott még a Perembeli lángos-adta jóllakottságérzés, így csak boroztunk. Itt is műanyagpohárban adják a sört, fröccsöt és limonádét, de a borokat üvegpohárba mérik ki. A Hétszőlő Furmintjára esett a választásom, a bort sajnos nem hűtötték be, húsz fok feletti hőmérsékletével finoman szólva nem hozta az élvezeti érték optimumát. Beszerezhetnének valami más poharat, Haraszthy feliratúból Hétszőlő bort inni nem igazán stílusos. 1000 forint volt egy deci, ez még épp belefér az értékarányosság fogalmába, főleg behűtve.
Tartanak tonhal- padlizsán- és feta-krémet, továbbá humuszt, tabbouleh-t csirkével vagy falafellel, grillezett kecskesajtot salátakörettel, wrapeket, burgereket és debrecenit.
A kiszolgálás tekintetében nem érheti szó a ház elejét.
A meleg bor miatt ez semmikép nem több négy pontnál.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Kabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - EgyébKabin Budapest - Egyéb

Kabin további értékelései

2023.10.28barátokkal
Népszerű szabadtéri bisztró a Népszigeten, van csokorban egy pár hasonszőrű hely közöttük, azt nem tudnám megmondani, hogy közülük a Kabin miben egyedi, miben kiemelkedő. Viszont itt volt a személyzet a legbarátságosabb. A konyha viszont értékelhetetlen, lévén közölték, hogy jelenleg nincs...
2022.08.11a párjával
Kiváló
Nagyon hangulatos hely a kikapcsolódáshoz a nyári estéken. Finom ételek és italok, amit re-pohárban adnak. Kutyásoknak és kutyabolondoknak pedig a Földi paradicsom. :)
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
44.896 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
65.144 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval