Részei egy kis mesterséges tó, körülötte zöld füves rész, padok, kis sétány, sőt, rekortán futópálya. A partról egy kis fapalló vezet be tavon lévő bisztróba, amely a kacsák után kapta frappáns nevét, ami nekem nagyon tetszik. Ötletes, kreatív, magyar, nem idegen majmolás. Az egész kis park és a tó kerítéssel körbekerítve, a kaput este 10 órakor zárják. Frissen nyitott a hely, szinte még meg sem száradt a lakk, a festés a bútorokon. Abszolút szabadtéri a hely, a bisztró kiszolgáló része: pult, hűtők, kis konyha van bent, az ülőhelyek körbe stégszerűen lettek kialakítva. Nem esővédett a hely. Érdemes figyelni, mert akár székkel is könnyen be lehet pottyanni a vízbe, ha valaki nem óvatos, vagy az asztalról beeshetnek tárgyak, személyes eszközök a vízbe, ha figyelmetlenek vagyunk. Mondjuk én gyerekekkel a bisztró falához közelebbi asztalokhoz ülnék, nem a víz mellé. Az ételkínálat még alakulóban van. Mi szerepel az egy oldalnyi étlapon? Szendvicsek (bagel, ciabatta, bagett, club szendvics) 1190-1390 Ft, tortilla (1690 Ft), saláták (1690 Ft), hotdog - később lesz (890 Ft), mártogatós tál (1450 Ft), néhány süti: mignon, kókuszgolyó - nem itt készülnek, gofri, tejberizs (990 Ft), Cserpes termékek. Én egy erdei gyümölcsös, görög joghurtos granola pohárkrémet kértem (990 Ft), ami kellemes volt, nem folyós, talán nem a legfrissebb, úgy értem, nekem kicsit állottnak tűnt, nem aznapi volt az állaga, megtartása alapján, hozzáteszem, nem romlott. Mellé Tropicana narancslevet ittam (kis üveges) 690 Ft. Míg az ételek árazása korrektnek mondható, az italok kissé túlárazottak szerintem. A röviditalok kommerszek, viszont van pár dobozos kézműves sör is (Fehér Nyúl Sörfőzde). A legolcsóbb bor decije 590 Ft (Villa Gyetvai sauvignon blanc, Dúzsi szekszárdi rozé cuvée), a Prosecco decije 950 Ft. Egy eszpresszó 550 Ft, a latte 800 Ft (laktózmentes felár +200 Ft). Persze koktélokat is kínálnak. Közvetlenül a tó mellett végig lehet parkolni, nekünk kerületi lakosoknak itt ezen a részen még ingyenesen, de amúgy este 18 óra után és hétvégén ingyenes bárkinek. Tömegközlekedéssel az Árpád híd (M3 pótló, 1-es villamos, több busz) pesti hídfő a célpont, innen pár perc gyaloglás, a modern irodaházak mögé kell bejutni a lakótelepre. Van mosdó, de nem használtam. Remélem, jönni fognak a kacsák is erre a klassz helyre, én legutóbb nem találkoztam velük.