Kiváló 2015. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kadarka borbár egyike azon helyeknek, ahová visszamennék több ízben is amennyiben Budapesten laknék. Így, mivel az állandó felfedezés a célom, ritkán jutok el oda. Voltam egyszer három éve, a Pannon karácsony napján (a Pannon Bormíves Céh akkor alapította eme nemes tradíciót), kóstoló után, volt már nyomás bennünk elég. Nagyon kedves volt a kiszolgálás, remek a borválaszték, ízletesek a borkorcsolyák, megfizethetőek az árak. Később a tulajdonossal is összeismerkedtünk egy másik boros rendezvényen, talán a Terroir Club kóstolóján. Legutóbb, pár napja Maurer Oszkár alacsony kénszintű borainak debütálása alkalmából jártam ismét ott, melyeket Isabel Legeron Master of Wine-nal közösen forgalmaznak, külön címkecsalád mellett. Remek volt a szervezés, csak jót mondhatok a helyről. A kissé színes dizájnt leszámítva, de hát legyen az én problémám, hogy jobb szeretem a diszkrét színeket, s azokból sem sokat egyszerre. A Kadarka borbár a legjobb borozók egyike a fővárosban, bízvást ajánlható bárkinek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Jó
Ár / érték arány:Jó
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Kadarka Borbár & Borkereskedés további értékelései
Tegnap jártunk a Kadarka Borbárban, és kiváló ételeket ettünk, és nagyon finom borokat ittunk, de ami a legjobban tetszett, az a pincér munkája volt. Így képzelem a tökéletes pincért. Szinte amint kiürült a poharunk jött, és nem tolakodóan, nagyon kedvesen, kulturáltan, humorral és nagy...
Novemberben hétköznap este telt ház? Igen, és nem véletlenül. A Király utca elején (a Deáktól indulva) csupa street food, nemzetközi lánchoz tartozó hely után egy sarkon megtalálod az igazit. Ha foglalsz előre asztalt. Mert a hely annyira ismert, hogy tele van vendégekkel, magyarokkal és...
Szimpatikus légkörű, évek óta működő borbár a Király és a Vasvári Pál utcák találkozásánál. Hazai kisebb borászatokból válogatják egészen lenyűgöző, igényes borkészletüket, ahogy írták csak olyat, amit maguk is szívesen meginnának. A rég elfeledett hazai fajtákat is igyekeznek felkutatni. Több...