2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kaffa kávézókkal Dunahaasztiban és Érden már találkozhattak a vendégek, azonban idén tavasszal Budapestre is megérkeztek, méghozzá az Opera melletti Hajós utcába, amely ma már népszerű sétálóutca, többféle vendéglátó egységgel, afféle nemzetek konyhája sétány alakulgat.
Van egy kis kiülős teraszuk 3 asztalkával, de a benti részben is vannak normális, kényelmes ülőhelyek. A beltér egyszerű, modern, skandináv stílusú, világos színvilágú.
A fő profil a kiváló minőségű kávé, eszpresszó 750 Ft, cappuccino 950 Ft, a cortado 850 Ft. Kávéjuk a hazánkban kevéssé ismert római Morganti Coffee, amelyet egy 1890-ben alapított családi vállalkozásban pörkölnek.
Az üdítő italokban a prémium kategóriát célozták meg, ezt fémjelzik az üveges Fentimans italok (1200 Ft), Cola, Tonic, illetve Rózsa limonádé.
A pultra kihelyezett, helyben frissen készült szendvicsek vonzóak: bagelbe és croissant-ba töltve, 9 féle közül lehet választani, talán a libamáj mousse - körtéset mondanám a legizgalmasabbnak.
A vaníliás-epres croissant-nak nehéz ellenállni, amely nemcsak belül töltött, de felül is vastagon krémes. Többféle tortaszelet is kapható, köztük glutén- és laktózmentes is. Még macaront is kapni.
Míg a kávék ára belesimul az átlagba, az ételeket én drágábbnak tartottam, pl. a sima vajas croissant 700 Ft-ért.
Az angol nyelvű ital- és étlapon az árak csak euróban voltak feltüntetve, forintban nem, csak megjegyzem, nem tudom, ez szabályos-e.
A kiszolgálás barátságos, figyelmes.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Castrum Hotel Székesfehérvár