Éppen alkalmas lesz az ebéd utáni italra, kávéra. ZigZag is jót írt itt róla nagyon. Be is ültem. I have served myself, elballagtam a hűtőszekrényig, kivettem belőle két üveg üdítőt, mint otthon, odavittem a pulthoz sk. , ott kifizettem, presszókávét kértem, mondták, fizessek, aztán majd szólnak, ha kész. Teraszos a belső tér, különféle figurák mobiloznak, laptopoznak, ketten jó hangosan magukban beszéltek, kis mikrofon, aztán gondolatainkat belekiabáljuk az éterbe. Egy régi vevő átvágott a téren, jelentős ember lehet itt, már 15 méterről szevasztokozott, és tárta a karját. . . elég vegyes a népség, és sokan érzik itt otthon magukat. Néha kiszólnak a pultból, vagy kikiabálnak, hogy valami kávé, én meg riadtan pattanok, hogy az enyém? Nem, valaki más mozdul rá, viszi éppen. A harmadik kísérletnél kétszer odaszaladok, megállok, elbizonytalanodok, hogy az enyém, ez tényleg az enyém? Igen ez már az. Hát, nincs ez itt igazán megoldva. Az üdítők csavaros tetejűek, önkezemmel megoldottam, fel sem merült, hogy poharat kérnék-e? Hát, ha így, akkor így. Szomjamat oltottam, kávém viszont kitűnő volt, nagyon jólesett. Aztán az üres edényekkel, üvegekkel vissza vánszorogtam a pulthoz, hogy tovább szolgáljam magamat. Az üdítők 1860 forintba voltak, a kávé meg 760-ba.