2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 12.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy kezdeném, hogy feleségemmel színházba mentünk Budapestre.
Előre megbeszéltük, hogy utána megyünk vacsorázni.
Még itthon(Nyíregyházán) kerestünk az interneten éttermet.
Az ittjártam.hu-n 3. helyre rangsorolták a Kakas éttermet, gondoltuk, kipróbáljuk mi is!
El is mentünk, beléptünk, az ott lévő felszolgáló azonnal kedvesen fogadott, kérdezte van-e hely foglalva, közöltük nincs, csak simán "beestünk" ! Több asztalt is ajánlott,majd a Nekünk szimpatikushoz leültünk. Hozott étlapot, választottunk.
A rendelés után szinte azonnal megkaptunk az innivalónkat, és kb. 20 perc elteltével az ételünket is.
Már a tányér méretén is meglepődtünk, hogy igen méretes volt, és persze a rajta lévő étel is! Az ízek összhangban voltak, kellemes fűszerezéssel, azt kaptuk, amit kértünk, illetve vártunk!
A kiszolgálás gyors, és pontos volt, tudta melyikünk mit rendelt.
Mindegyik felszolgáló sürgött-forgott, mert szinte teltház volt, de mindig, mindenkire figyeltek!
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel, ajánlom mindenkinek az éttermet, aki nem akar csalódni az ízekben, és a kiszolgálásban!
Sajnos elég messze vagyunk Tőlük, de ha Budapesten járunk ismét, és étterembe szeretnénk menni, nem fogunk keresni mást!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kakas Étterem további értékelései
2024.04.07családjával
![]()
Felháborodást keltett bennem és családomban, hogy miután évtizedek óta ide járunk ünnepekkor és máskor is. Két héttel korábban telefonon bejelentkeztünk, születésnapot ünnepeltünk 4 fő. Kértük, hogy a terasz ajtó mellé kapjunk asztalt. 13 órára szerettünk volna asztalt, de mivel 12 órára tudták...
2024.03.10a párjával
![]()
Regota jarunk ide,mert finom etelek es jo volt a kiszolgalas.2024.03.08.-an voltunk ott vacsorazni. Alkoholmentes pinacolada koktelt kertem.alkoholos eprest hoztak.jeleztem es semmi elnezest,ugy neztek pofavagassal egybekotvea problemas vendegigy tette le az eredetileg kert koktelom.kacsamajat...
2022.09.15a párjával
![]()
Először jártunk ott párommal. Törzshelyünk zárva volt, és jó alternatívának tűnt a Kakas. Mindketten Párolt grillezett zöldséget rendeltünk kecskesajttal és valami öntettel. Az ételre közel egy órát kellett várni, de ez volt a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy a brokkoli, a karfiol épphogy meg...
Hunguest Saliris Egerszalók
55.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval