Születésnapi bulira voltunk hivatalosak ide. Nem lakunk messze tőle, a meghívó törzshelye. Nem étlapról választottunk, kész volt a menü. Jó parkolási lehetőség a szomszédban. A környezet és a belső szép, a teremben csak a mi társaságunk volt, így a többi vendég nem zavart. A kiszolgálás kiváló, ahogy az ételek minősége is, és a mennyiségük is megfelelő.
Sokáig voltunk ott, jól szórakoztunk egymással, egymáson, ezért az ételekre kevéssé tudtunk koncentrálni, de semmi olyat nem tudok mondani, ami zavarta volna a kulturált fogyasztást. Érdekes momentum volt, ami valljuk be sok helyen nem működik, hogy a vacsorához a pezsgőt ( Martini asti )és bort ( Gere pincészet ) a meghívó adta, illetve szállíttatta oda előre, nem a vendéglő, ennek lehetőségéért külön egy nagy piros pont jár. Sajnos az ár-érték arányt nem tudom, mert nem Én fizettem, a számlát nem láttam, de mivel a meghívóm rendszeresen családjával is ide jár, nem lehet rossz ez az arány sem. Ajánlom.
Már sokan ajánlották ezt az éttermet, hogy nagyon szuperek az ételek és a kiszolgálás, így végre eljött a nap, hogy mi is elindultuk kipróbálni egy születésnapi ebédre. Nem csalódtunk, minden nagyon jó volt. A pincérek hihetetlenül gyorsan kihozták a levest, aztán a főfogást, semmire nem kellett várni.
Régi visszajáró vendég vagyok ebbe a kiváló étterembe (kb. 20 éve). A hangulat mindig kiváló, a pincérek nagyon kedvesek. Az ételekben még soha nem csalódtam. Mindenki elégedett volt eddig akivel itt jártam. Számtalan születésnapot, családi rendezvényt, üzleti vacsorát bonyolítottunk már itt és mindig minden hibátlan volt! Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a helyet mindenkinek!
Több mint 10 éve járunk családommal az étterembe, sosem csalódtunk az ételek fínomak, nem drágák a személyzet segítőkész gyors, és pontos minden igényt kielégítenek. Sokszor készítenek nekünk olyan ételeket is ami nincs az étlapon. Ünnepeltünk már itt szülinapot, esküvőt, szallagavatót stb.
Gyors volt a kiszolgálás, kiváló minőségűek voltak az ételek, nagyon nagy forgalom miatt úgy éreztük sietnünk kell, ezért hosszas, ellazult beszélgetésre nem tudtunk időt szakítani. Összességében kellemes emlék maradt számunkra az ott töltött idő. Bár nem foglaltunk előre asztalt, mégis kedvesen fogadtak a pincérek és biztosítottak helyet számunkra. Fontos számukra a vendég.
Gyerekkorom óta vagyok a Kakas Étterem vendége, immáron közel 20 éve. Gyermekként és felnőttként is mindig remekül éreztem magam. A hely népszerűségét mutatja, hogy asztalfoglalás nélkül sokszor maradtunk hoppon. Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan. Bár sok éttermet meglátogattam már Budapesten, a Kakas Étterem a kedvenc helyem maradt. Mindenkinek ajánlom!
Egyszer voltunk náluk tavasszal! Minden nagyon finom volt, a kiszolgálásra és a környezetre sem lehet semmilyen panasz! Az ételek finomak és frissek, bár nem túl nagyok az adagok és az árak lehetnének kissé barátságosabbak! (De mint tudjuk a minőség pénzbe kerül. . . )Végeredményként meg voltunk elégedve mert minden nagyon tiszta és szép, kulturált!
Többször volt szerencsénk vendégek lenni ennek a hangulatos kis étteremnek. Barátokkal, családdal szívesen töltünk itt el pár kellemes órácskát. Családi eseményeinket jó néhányszor ünnepeltük nálunk. Mindig udvarias kiszolgálásban volt részünk. A ételválaszték széleskörű, a minőség kiváló.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a különlegességeket, a minőségi ételeket. Remélem egyszer nyáron is eljutunk kedvenc helyünkre és kipróbálhatjuk a hangulatos teraszt is.
Nyáron jártunk itt a családdal, így volt szerencsénk a kerthelyiségben asztalt kapni; valóságos eldugott kis ékszerdoboz, nagyon tetszett a hely hangulata. A választék bőséges, szívem szerint több mindent is megkóstoltam volna - így biztos ellátogatunk ide máskor is, hiszen az étel finom volt, a kiszolgálás pedig barátságos.
Körülbelül 1 hónapja látogattuk meg A Kakast! Nagy "A"-val,mert jómagam már nagyon régen készültem és készítettem az ízlelőbimbókat. Anno sok jót hallottam az étteremről és volt egy olyan időszak is, amikor is asztalt roppant nehéz volt foglalni,legyen az hétvége,vagy akár hétköznap. Érkeztünk és le is ültünk egy asztalhoz,majd kaptuk is az étlapot.
Eddig stimmelt is a történet,bár a pincér egy nem rendelt poénnal indított(minek jópofáskodni? ). Viszont nem kellett kezdenünk az azonnali italrendeléssel,ami szinte mindig tolakodóan rontja az első benyomást. Szépen megvárták míg átgondoljuk. Aztán csak vártunk. . . Végre aztán sikerült rendelnünk egy mustárban érlelt sertéstarját és egy argentín sült oldalast. 8-10 percig küzdöttem a sertés eme nemes porcikájával,de a végen fel kellett adnom a harcot. Ebből a már gasztronómiai szempontbol értéktelennek minősült húsdarabból képtelenség volt akár egy kisebb jófajta darabot is kihasítani. Valahogy nem sikerült megérlelni abban a mutárban. Végül feladtam és vártam,hogy megkérdezzék mi a probléma,de a pincéreknek fontos megbeszélnivalójuk volt a pultnál,úgyhogy képtelen voltam őket megzavarni. Újra elketyeg 10 perc,addigra pedig már a társam is lezárja közös ügyét az "inkább főtt,mint sült, és még ízetlen is oldalassa"(mitől lehet ez argentín? )l,melynek a fele tiszta zsírból áll. . . na azt a felét meg is hagyja. Végre megtalálja az asztalunkat a pincér és nem túlságosan érdeklődve kérdezi,hogy vajon miért nem ízlett az étel. Elmondom a problémám,bólogat,majd kérdi,hogy választanék-e mást az étlapról. Nekem már nagyon étvágyam sincs,de reménykedek és erőt veszek:"köszönöm,megnézem az étlapot"-válaszolom. Aztán csak újra várakozunk. . . 10perc után inkább számlát kérek,vadászva a pincért és rossz szájízzel,üres gyomorral fordulunk ki. Egymásra nézzünk,szinte egyszerre mondjuk:soha többé. . .