Hol is vagyunk, hová is csöppentünk? Ez egy ilyen érdekes kombináció, bár én a butikrészben nem merültem el, nem az én világom ez a stílus. A bal oldalon lévő bárpultban is akadt szemrevaló érdekesség, 2 féle házilekvár "made by anyu", sárgabarck és pirosribizli. Az étlapot nem is néztem át, ez tetszett meg, "bevonzott". Így a kávé mellé croissant-t kértem, dzsemmel, vajjal. A croissant annyira nem vágott padlóhoz, túl volt sütve, emiatt a héj már szinte kesernyés lett, ugyanakkor kiszáradt, ezáltal éppen azt a ropogósságát veszítette el, ami miatt a croissant-t szeretjük. Egyebekben az étlapon napközben a szokásos lazább bisztrós ételek szerepelnek: 4 féle krém pékáruval és zöldségekkel (750-900 Ft), bruschetta, sült kacsamáj hidegen, bivaly mozzarella caprese, sonka és sajttál, szendvicsek (1200-1450 Ft), saláták, de bekúszott a magyar vonal is: tojásos lecsó, bundás kenyér is kapható. A tojásételek is jól néztek ki, egy egyszerű rántottát is nagyon szépen tálalva, gusztusosan hoztak ki a szomszédos asztalhoz. Ebédidőben 2 vagy 3 fogásos, naponta változó ebédet kínálnak (1520/1820 Ft + szervizdíj). A napi desszert önállóan is kérhető, ottjártamkor málnás tiramisu. Nyami. . . Ami nagyon meglepő volt, hogy a croissant a 2 fél csodálatos házi lekvárral és a vajjal együtt mindössze 400 Ft-ba került, visszanézve az étlapot, csak a croissant alapárat számlázták ki, illetve a cappuccino 550 Ft-os ára is korrektnek mondható. A cappuccino mellé 2 db vajaskeksz és kis pohár szódavíz is érkezett. A kötelező szervizdíj 10%, amit itt megszolgáltnak tartottam, én is adtam volna ennyi jattot. A hely alkalmas kisebb kiállítások, rendezvények megtartására is, nagyon tágas, kellemes boltíves terméskő falakkal.