Kamara Café & Bistro Budapest

3,3
Még nincs helyezése
a 4602 budapesti étterem közül
Hely jellege
kávézó - kávéház, söröző, bisztró, hamburgerező
Kamara Café & Bistro Budapest

3,3Kiszolgálás
3,3Hangulat
3,3Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Legjobb MJUS ár félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca

Kamara Café & Bistro Budapest vélemények

Szörnyű 2023. április 23.barátokkal járt itt
Felfoghatatlanul bunkó a személyzet! Ilyen még SOHA sehol sem tapasztaltam. A legszörnyűbb turistacsapda a városban. A bor - már amit ki tudtak hozni - borzalmas, olcsó vacak, amit persze nyilván nem ennek megfelelően áraznak. A számlát nem bontják meg fizetéskor, még nagy társaság esetén sem, mindezt olyan stílusban közli a magát tulajdonosnak nevező férfi pincér, hogy az egyszerűen felfoghatatlan. Kioktató, tipikus legalja vendéglátás. Messze el kell kerülni!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Átlagos 2018. augusztus 8.egyedül járt itt
Dohány utca legelején a számtalan, egymásba nőtt kiülős teraszos kávézó egyike, szemben a zsinagógával garantált a turisták tömegeinek felbukkanása. A tradicionális, kissé régimódi stílusú, nincs benne semmi különleges. Sötétbarna burkolatok, enyhe félhomály bent, klasszikus bárpult és pultos lány, hátsó traktusban konyha.
Kamara Café & Bistro Budapest - MosdóKamara Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapKamara Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapKamara Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - Étel/italKamara Café & Bistro Budapest - Étel/italKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapKamara Café & Bistro Budapest - Külső képKamara Café & Bistro Budapest - Külső kép
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2018. április 16.egyedül járt itt
Képtelenek hibázni. Évek óta járok ide, ha eszembe jut, máris éhes leszek. A kiszolgálás éppen olyan, amilyennek lennie kell: ha akarod beszélgetnek veled, ha nem, békén hagynak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2661 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29190 feltöltött kép
2016. szeptember 12.egyedül járt itt
A Kamara azon ritka helyek egyike, ahol, bár erre semi különösebb okom nem volt, egy hónapon belül kétszer is megfordultam a nyáron. Az igazság az, hogy első ízben kint ültem a teraszon, vártam a trolit és az esetet elfeledtem, így, amikor másodszor beültem a nagyon kellemes belső terembe akkor nem is kapcsoltam, hogy ez ugyanaz a hely ahol nem is oly rég a teraszon üldögéltem.
Kamara Café & Bistro Budapest - Külső képKamara Café & Bistro Budapest - Étel/italKamara Café & Bistro Budapest - Külső képKamara Café & Bistro Budapest - Külső képKamara Café & Bistro Budapest - Étel/italKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - BelsőKamara Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapKamara Café & Bistro Budapest - Külső kép
Még több kép (6 db) >>