Kiváló 2013. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az utóbbi időben a kézművesség divatba jött, ami akkor is örömteli jelenség, ha sokan visszaélnek vele. A kandalló nem tartozik ezek közé. A házi szörpökön, a borokon és a sörökön a legkönnyebb lemérni, hogy komolyan veszik a kézművességet, de a csatos üveges ételeik, vagy akár a remekbe szabott hamburgerük is erről szól. Jól megválogatják a háttérzenét, a berendezés a magamfajta konzervatívoknak éppen úgy tetszhet, mint a romkocsmák híveinek. Jó érzés volt viszontlátni őket a Dining Guide Street food showján.
Mielőtt nekiálltam megírni az újabb értékelést egyik kedvenc sörözőmről, a Kandallóról, gondolam elolvasom a korábbiakat. Meg kellett állapítsam, hogy nem sokat változott a hely. Sem színvonalban, sem profilban. Továbbra is csúcsminőségű söröket kínálnak és továbbra is kifejezetten jók az...
Bátran ajánlom mindenkinek, azoknak is akik a hamburgerek szerelmesei. Nálam ez a best of és a páromnak is ez a véleménye, mi vadásszuk azokat a helyeket ahol igazi, embertpróbáló hambi készül. Maga a Kandalló nincs elszállva ár értek arányban, kifogástalan. Sőt többet kaptunk mint vártunk. A...
A nyúlmáj pástétom isteni, a hamburgerek nagyok és finomak. A kiszolgálás kedves, fiatalos. A hangulat ideális egy baráti sörözéshez, bár ha a nagy asztal nekilódul a jóhangulatnak, ahhoz készülni kell hangerővel, hogy halljuk egymást. A kézműves sörök frissek, finomak, széles a választék. Jó itt...