2023. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. április 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Igényes üzemi menza a IX. kerületi Haller Gardens irodaház földszintjén. Az itt dolgozók az irodaházból belülről is meg tudják közelíteni, a "külsősök" az utcáról a Soroksári út vagy a Szent Benedek utca felül tudnak a belső udvarra bemenni, ahonnan a bejárat nyílik. Mi először a Haller út felől próbálkoztunk, de onnan nem jártunk sikerrel. Tágas, sok asztalos, modern berendezésű étkezde, színes dekorációval, az üvegablakoknak köszönhetően napos, világos. Az ételt a pultnál kell rendelni, önkiszolgáló rendszerben, majd a kasszáknál lehet fizetni.
A legnépszerűbb a napi menü, ez 2 fogásos (leves + főétel) 2450 Ft-ért, amelyben 3 féle leves és 4 főétel bármilyen kombinációja választható. A kínálat naponta változik, előre meg lehet nézni a honlapon. A levesek közül legalább egy mindig húsos, illetve mindig van vegetáriánus leves is. A leves csészényi mennyiség, kis adag. Hasonlóképpen a főételek között is mindig található egy vegán étel, egy magyaros klasszikus fogás, illetve valami nemzetközi, de ismert étel, amely általában vegetáriánus. A következő "szint" a chef menü, amely levessel együtt 3250-3450 Ft, ebben pl. harcsafilé, lazacfilé grillezve, kacsacomb párolt káposztával, kacsamell, grillezett garnéla szerepel, naponta két fajta étel. A levesek ugyanazok, mint a normál menünél. Kínálnak még naponta két féle saláta mixet, a húsos 1450 Ft, a húsmentes 1050 Ft. Ahogy néztem, ezt többen inkább a húsétel mellé ették, nem önálló fogásként, mert ahhoz elég "karcsú". Példaképpen Waldorf saláta, görög saláta, mozzarella caprese. A főétel mennyisége zóna adagnak mondható, bár az adagolás szubjektív.
A napi meleg desszert, szintén naponta változó 790 Ft. Derelye, túrógombóc, szilvás gombóc is szokott lenni. A hűtőben található még pár hideg desszert, süti és pohárdesszert, legutóbb a somlói galuskát kóstoltuk (750 Ft).
Ezen kívül a hátsó teremben van egy külön grillpult, ahol frissen sütik a flekkent, csirke steaket, lazacot, kecskesajtot (1150-2150 Ft/ szelet), ezekhez még pluszban kell köretet vásárolni (700 Ft-os egységáron) vagy a már előbb említett salátákkal is lehet kérni.
Negatívum, hogy nincs kitéve kancsóban víz vagy ballonban sem, az üdítők viszont elég drágák, a kis üveges Cola termékek 600 Ft-ba kerülnek, a víz 400 Ft, a dobozos 0,33 l-es üdítők 500 Ft-ért.
Jó időben a kinti teraszon is lehet enni szabadtéren. Nyáron szerintem mi is ki fogjuk ezt próbálni. Ebédidőben elég nagy sor szokott lenni, de viszonylag gyorsan halad, mert úgy van megoldva, hogy két oldalról adják a napi menüt, több kollégával.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (39)
Még több kép (29 db)
Kantinetta Gardens további értékelései
2023.05.03egyedül
Ez egy jó hely. Csak ajánlani tudom! Finomak az ételek. Szépen fel lett újítva az étterem. Hangulatos a környezet.
Mjus Resort & Thermal Park Körmend