A 2 oldalas A4-es méretű sűrűn teleírt étlapon fotók nincsenek, viszont a csípős ételeket egy kis paprika ikonnal jelölték meg. 9 leves, 14 wok étel, 6 curry, 7 vegetáriánus fogás, 2 előétel, 2 desszert. Az étlapon. A valóságban előétel és desszert nincs, kifogytak. Közönyösen, unottan jelzi a hölgy. Az ételekből kis adag nem kapható. Árban az jelenti a különbséget, hogy csirkével vagy rákkal kéri-e a vendég, a rák +200-300 Ft-tal drágább. Egy rákos Tom Ka levest kérek (1050 Ft), klasszikus, jól ismert thai leves, kókusztejjel, gombával és érdekességképp az étlapon a citromfű is szerepel. Ez az egyik kedvencem, amúgy annyira nem halok meg a thai ételekért. Szűk lépcső vezet fel a galériára, itt lehet leülni, na de milyen körülmények között? Dísztelen, semmilyen az egész, nincs dekoráció. A mindössze 2 db "rendes" asztal már foglalt, itt van terítő, virág és fűszerek is az asztalon, nekünk marad a fapados könyöklő az ablaktalan falnál, pálcikák ide is be vannak készítve, más egyéb nincs. A pult nem tiszta, kicsit ragad, a várakozás alatt letakarítom zsebkendővel, ez van nálam. A lábunk alatt a székek körül a földön több rekesz lefóliázott üdítő, úgy tűnik, a személyzet nem ér rá elpakolni, vagy legalább a vendégtér közepéről eltüntetni. Olyan 15 perc várakozás után megérkezik a leves, tálca nincs hozzá. Az adag más thai éttermekhez képest kicsi, de nekem elég. A rákok szépek, finomak. A leves többi része azon túl, hogy tűzforró, csalódás. A lé vizes, nem karakteres. Tele van nyomva nyers hagymával. Fizetéskor - csak készpénzzel lehetett - blokkot, számlát nem kaptam.