Diós, túrós, kakaós

Kapitányok Kedvence BudapestKapitányok Kedvence Budapest a térképen

Gyenge 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pékség és cukrászda a Fővám téri Nagyvásárcsarnok földszintjén, a Duna felőli bejárat közelében. Nem kézműves termékeket készítenek és nem is a mostanság trendi menteseket, hanem klasszikusokat, darabárasakat és kilóra kimérteket is.
Kedvencemet, a csokis-diós csókot is lehetett kapni, 10 dkg 300 Ft-ba került, ha jól emlékszem. Vettem még 2 mini túrós táskát és 2 kakaós csigát, 478 Ft-ba kerültek a súly alapján.
Barátságtalan, kedvetlen a kiszolgálás.
Sokan megfordulnak itt, a külföldi turisták körében is igen népszerű a Csarnok.
Árban drágább, mint a hasonló színvonalú pékségek és cukrászdák, minőségben kis jóindulattal átlagos, de inkább gyengébb egy fokkal. A csiga nem volt friss, legalábbis ki volt szárítva, nem volt ropogós a tésztája.
Ülőhelyeik nincsenek, csak elvitelre lehet vásárolni. Fizetés kizárólag készpénzzel.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (11)
Kapitányok Kedvence Budapest - EgyébKapitányok Kedvence Budapest - EgyébKapitányok Kedvence Budapest - EgyébKapitányok Kedvence Budapest - Külső képKapitányok Kedvence Budapest - Étel/italKapitányok Kedvence Budapest - BelsőKapitányok Kedvence Budapest - Külső képKapitányok Kedvence Budapest - Étel/italKapitányok Kedvence Budapest - BelsőKapitányok Kedvence Budapest - BelsőKapitányok Kedvence Budapest - Étel/ital

Kapitányok Kedvence további értékelései

2022.04.07kollégákkal
Jártam már itt és nem voltam éppen elájulva a helytől. De egy megmagyarázhatatlan érzés vagy impulzus újra erre hozott, és úgy gondoltam, adhatok még egy esélyt a Kapitányoknak. Már csak azért is, mert a piac csarnokot keresztbe-kasul átfutva ez volt az egyetlen olyan hely a földszinten, ahol...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg